Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.

Počitniška fotoknjiga

S počitnic in potovanj se navadno vrnemo polni nepozabnih doživetij, ki se jih zelo radi spominjamo. Podoživite romantičen obisk mesta ali družinske počitnice z listanjem svoje fotoknjige, ki bo obudila spomin na vse ujete nasmehe, vesele trenutke in pustolovska doživetja.

Ne glede na to, kam ste se odpravili na počitnice, bodo vaši spomini za vedno ostali shranjeni v CEWE FOTOKNJIGI.

Oblikuj

Prikaz najljubših trenutkov s počitnic v stilu

Prvič oblikujete fotoknjigo? Brez skrbi, oblikovanje CEWE FOTOKNJIG je zelo enostavno. Uživali boste v vsakem trenutku! Uporabite oblikovalske predloge, razvrščene po temah, ki jih lahko prilagodite svojemu okusu, tako da bo končni izgled fotoknjige edinstven in poseben kot vaše počitnice. Tukaj so trije nasveti za stilsko oblikovanje fotoknjige s počitniškimi fotografijami.

Posebne oblike in velikosti

Velikost vaše fotoknjige lahko izberete glede na vaše potrebe. Bi želeli, da je fotoknjiga vedno z vami? Potem bosta priročen kvadratni format ali kompaktna panorama prava izbira za vas. Bi želeli, da so detajli na fotografijah dobro vidni? Potem vas bosta formata XL in XXL zagotovo očarala.

Glavno vlogo igra panoramska fotografija

Bi bili veseli, če bi pokrajino, ki ste jo videli na potovanju, v knjigi lahko videli v celoti? Potem so panoramske fotografije kar potrebujete! Za plosko vezavo izberite klasični, sijajni ali mat fotopapir. Navdušeni boste nad končnim izgledom!

Video v fotoknjigi? Super!

To ni potegavščina: svojo fotoknjigo lahko popestrite z videoposnetki z dopusta! Naložite svoje videe v program CEWE Fotosvet, video vstavite v fotoknjigo in program bo ustvaril QR kodo, ki jo lahko poljubno prestavljate po fotoknjigi. Poskenirajte jo s svojim telefonom in predvajanje videa se bo pričelo!

Unikatna popotniška fotoknjiga: nepozabne zgodbe s počitnic

Ste kdaj pomislili, da bi trenutke dopusta ne le fotografirali, ampak svoja doživetja tudi zapisali na papir? Shranite svoja čustva in dogodivščine in jih pretvorite v besede – lahko so odličen dodatek k vašim fotografijam. Popotniška fotoknjiga bo še dolga leta in desetletja vaš neprecenljiv spomin. Svoje najmlajše lahko povprašate, kaj jim je bilo na počitnicah najbolj všeč. S pomočjo besed lahko prikličete vzdušje krajev, srečanja z ljudmi, zanimive zgodbe in tudi fascinantne podrobnosti lokalnih kultur. V CEWE FOTOKNJIGO vključite svoje misli in razmišljanja, da v njej pustite svoj pečat.

Zahvaljujoč mobilni aplikaciji CEWE lahko svojo fotoknjigo oblikujete kar na vašem dopustu, tako da vsa nova doživetja takoj prelijete na papir fotoknjige.

Oblikujte svojo fotoknjigo v samo 5 korakih ...

Za oblikovanje počitniške fotoknjige profesionalnega videza sledite spodnjim korakom.

1. Prenesite naš program za naročanje

Prenesite naš večkrat nagrajeni brezplačen program za oblikovanje - CEWE Fotosvet.

2. Naložite svoje fotografije

Dodajte svoje fotografije iz računalnika, telefona ali iz oblaka CEWE myPhotos.

3. Izberite format in slog

Oglejte si našo paleto različnih vrst fotoknjig in izberite popoln format zase.

4. Oblikovanje in urejanje

Dodajte svoji fotoknjigi osebno noto.

Prenesite program in pričnite z oblikovanjem.

Vaša fotoknjiga bo natisnjena in dostavljena na vaš dom.

Brez časovne omejitve: z oblikovanjem lahko nadaljujete kadarkoli želite

Raziskovanje našega programa CEWE Fotosvet je pravo doživetje: enostavna uporaba in številne možnosti omogočajo kreativno oblikovanje CEWE FOTOKNJIGE. Čaka vas vedno osvežena zbirka klipartov, ozadij in predlog. Paleta možnosti je neskončna in zagotovo bo vaša fotoknjiga unikatna. Ena od prednosti našega programa je, da lahko za urejanje porabite toliko časa, kot želite. Preprosto shranite svoj projekt in se vrnite k oblikovanju, ko vam čas dopušča.

Prenesi programsko opremo

Kreativne ideje za trendi fotoknjigo

Preskočite tradicionalne dopustniške fotografije, poskusite ujeti posebne trenutke. Naj vas navdihnejo naše ideje.

Pogled z druge perspektive

Od čofotanja v bazenu do potapljanja v morju, številni najlepši trenutki poletnih počitnic se zgodijo v vodi. Potrebujete vodoodporen etui za mobilni telefon, previdno se potopite v vodo in poiščite dogajanje pod vodo. Ali kateri od vaših družinskih članov obožuje skakanje v vodo? Odlična priložnost za vas, poigrajte se z barvami, vodnimi kapljicami in oblikami za ustvarjanje izjemnih posnetkov.

Osredotočite se na detajle

Ko fotografirate na dopustu, poglejte še dlje od vseh znamenitosti in plaž. Poskusite poiskati drobne detajle, ki naredijo fotografije edinstvene. Na primer pisano sadje, živahno cvetje, kontrastne pokrajine ... Vzorec ploščic ali popokana stena v razpadajoči hiši sta lahko odlični ozadji za strani v vaši fotoknjigi.

Ujemite trenutke od prvega do zadnjega dne

Vaše počitnice se začnejo takoj, ko zaprete vrata svojega stanovanja. Zakaj bi s fotografiranjem čakali do prihoda na plažo? Fotografirajte na letališču, na poti do hotela in dokumentirajte svoj celoten dopust, da boste lahko vašo zgodbo zapisali v svojo fotoknjigo v celoti. Z veseljem se boste spominjali tudi najmanjših podrobnosti!

Fotoknjiga s počitnic: 3 nasveti za oblikovanje večnih spominov

  1. Pričnite z zapisovanjem svojih doživetij že ko ste na poti, v zvezek ali neposredno v mobilno aplikacijo CEWE, tekom dopusta pa svojo CEWE FOTOKNJIGO v aplikaciji lahko dopolnjujete s fotografijami in zapisi.

  2. Neprecenljivi spomini na varnem: svoje fotografije lahko kadarkoli brezplačno naložite v CEWE myPhotos, na tak način vam ni več potrebno skrbeti, da bi jih kadarkoli izgubili.

  3. Med potovanjem lahko posnamete tematske serije fotografij. Primer: na vsaki obiskani lokaciji se fotografirajte v enaki postavitvi ali ujemite utrinke vseh okusnih jedi, ki ste jih poskusili na poti.

Do popolnih fotografij z mobilnim telefonom

Na dopust brez fotoaparata? Tudi z mobilnim telefonom lahko naredite izjemne posnetke. Če nameravate telefon na potovanju uporabljati kot fotoaparat smo za vas pripravili koristne nasvete in ideje za fotografiranje.

Preglejte možnosti nastavitev

Spoznajte vašo kamero v telefonu. Storite to pred dopustom, da ne zamudite nobenega od trenutkov, ki jih želite ujeti. Od bliskavice, foto filtra do HDR funkcije, vaš telefon zmore veliko več, kot si mislite! Z uporabo funkcije "pro" lahko samostojno nastavljate želene vrednosti, podobno kot na fotoaparatu.

Panoramske fotografije ob modri uri

Tako iPhone kot Android ponujata možnost fotografiranja panoramskih posnetkov, čudovite pokrajine in dolge obale pa so odlična priložnost, da preizkusite to funkcijo. Te fotografije bodo čarobnega videza v fotoknjigi s plosko vezavo, na obeh straneh, ali kot naslovna fotografija na platnici. Neverjetne fotografije pa bodo nastale tudi tik po sončnem zahodu, ko se ob modri uri svetloba poigrava z modro!

Panoramski posnetki

Prepustite se lokalnim zgodbam, pozabite na dobro poznane zanimivosti in posnemite fotografije, s katerimi boste v svojo popotniško zgodbo najlažje popeljali svoje najdražje. Pri fotografiranju vklopite pomožno mrežo tretjin, z glavnimi motivi vzdolž črt ali na presečiščih. Pri tem pa pazite na poravnano horizontalo!

Več tematik CEWE FOTOKNJIG ...

Popotniška fotoknjiga

Shranite vznemirljive trenutke s svojih potovanj v CEWE FOTOKNJIGO. Fotoknjiga bo zagotovo vaša glavna spremljevalka na druženjih s prijatelji - povejte zgodbo in pokažite fotografije s svoje popotniške pustolovščine!