Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.

Personaliziran ovitek

Posebnost kvadratne CEWE FOTOKNJIGE: prilagodljiv, personaliziran ovitek iz visokokakovostnega kartona.

Več informacij!

Na voljo za formata XL in XXL panorama

Prejemnik svetovne nagrade TIPA

Več možnosti oblikovanja, med katerimi lahko izbirate pri oblikovanju trpežnega ovitka

Vaše najboljše zgodbe ovite z ljubeznijo

Shranite svojo kvadratno CEWE FOTOKNJIGO v personaliziranem ovitku iz visokokakovostnega kartona. Če jo nameravate podariti svojim bližnjim, bo tako vaše darilo še bolj posebno. Ovitek iz visokokakovostnega matiranega laminiranega kartona se popolnoma prilega knjigi, ne glede na izbrano vrsto papirja in število strani. Z le nekaj kliki lahko izberete predlagano obliko ovitka, če pa ste bolj ustvarjalne narave, lahko sprednjo in zadnjo stran ovitka prilagodite s fotografijami, kliparti in osebnim besedilom. Zaradi odprte strani je hrbtišče CEWE FOTOKNJIGE vidno in omogoča, da jo preprosto vzamete iz ovitka - popolno kot darilo ali za na domačo knjižno polico.

Na koncu postopka naročanja v programu CEWE Fotosvet preprosto dodajte personaliziran ovitek v nakupovalno košarico.

PRENESI PROGRAMSKO OPREMO

Popolnoma se prilega

Oblikujte okrasni ovitek za svojo kvadratno CEWE FOTOKNJIGO

Eleganten dodatek

Personaliziran ovitek, izdelan iz visokokakovostnega kartona, se popolnoma prilega formatu CEWE FOTOKNJIGE. Zaradi odprte leve strani je oblikovano hrbtišče CEWE FOTOKNJIGE vidno in omogoča, da jo je preprosto vzeti iz ovitka. Tako personaliziran ovitek ne zagotavlja le enkratnega čudovitega doživetja med obdarovanjem, temveč tudi dolgotrajno zadovoljstvo ob shranjevanju na polici.

Prenesi programsko opremo

CEWE – vodilni na tržišču s svetlo prihodnostjo

Pogosta vprašanja naših strank

Program CEWE Fotosvet vam sam predlaga izgled ovitka vaše CEWE FOTOKNJIGE. Lahko pa ga oblikujete tudi samo in ga prilagodite svojim željam.

Okrasni ovitek je bil razvit posebej za XL CEWE FOTOKNJIGO s trdimi platnicami in je trenutno na voljo le za ta kvadratni format. Širina ovitka se samodejno prilagodi vaši CEWE FOTOKNJIGI. To pomeni, da se ovitek, izdelan iz visokokakovostnega kartona, popolnoma in natančno prilega izbrani vrsti papirja in številu strani.

Prilagojen ovitek ima odprtino na levi strani - tako lahko CEWE FOTOKNJIGO preprosto vzamete iz njega in zagotovite, da je njeno urejeno hrbtišče vidno. Personaliziran ovitek je dobrodošel tudi pri shranjevanju CEWE FOTOGNJIGE na polici.

Personaliziran ovitek je na voljo samo ob naročilu XL CEWE FOTOKNJIGE, ločeno ga ni možon naročiti. Med oblikovanjem svoje CEWE FOTOKNJIGE lahko v fotoprogramu, v katerem naročate, preprosto dodate ovitek v nakupovalno košarico tako, da označite to možnost. Nato se odpre urejevalnik, v katerem lahko oblikujete svoj osebni ovitek.

Personaliziran ovitek za kvadratno XL CEWE FOTOKNJIGO boste našli v trenutni različici (7.2.3.) programa CEWE Fotosvet. Ko ste oblikovali svojo CEWE FOTOKNJIGO, lahko personaliziran ovitek preprosto dodate v košarico.