Brezplačna dostava na dom pri naročilu nad 30 € - uporabite kodo kupona "DOSTAVA"

Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.

Oblikujte in naročite sedaj:

Aplikacija CEWE

  • hitra namestitev
  • foto izdelke lahko oblikujete kjerkoli in kadarkoli
  • vaša naročila fotografij shranimo v aplikaciji

Udobno oblikovanje fotoizdelkov na računalniku

Spoznajte nove funkcije programa CEWE Fotosvet

Novi urejevalnik v programu CEWE Fotosvet

Oblikovanje CEWE foto izdelkov v novem urejevalniku je tako enostavno in udobno kot še nikoli: ponovno smo analizirali elemente za upravljanje in jih na mestih tako optimizirali, da prej pridete do funkcije, ki jo želite uporabiti. Poleg tega na vsakem koraku lahko uporabite funkcijo Pomoč, ki vam bo v vsega par korakih odgovorila na najpogostejša vprašanja.

Še več stilov za enotno podobo fotoknjige

Več kot 30 prednameščenih stilov, veliko pa jih lahko še dodatno naložite: Razširili smo izbiro najbolj priljubljenih stilov za enotno podobo vaše CEWE FOTOKNJIGE. Te vnaprej oblikovane strani vsebujejo ozadja, kliparte, maske in okvirje. Enostavno jih lahko filtrirate glede na določene teme in priložnosti.

Moderne tematske predloge za vsako priložnost

Bi radi oblikovali CEWE FOTOKNJIGO za določeno priložnost? Od sedaj lahko to naredite še bolj enostavno! Poroka, rojstvo otroka ali potovanje, zahvaljujoč različnim temam so za vsako priložnost na voljo različne nove predloge, ozadja, kliparti, maske in okvirji. Naložite ga, vstavite fotografije in besedila ter jih oblikujte po lastnih željah.

Poenostavljena izbira fotografij v fotoprogramu

Do sedaj je bila izbira ustrezne fotografije med vsemi digitalnimi posnetki zamudna naloga. Toda posodobljeni Asistent za CEWE FOTOKNJIGO sam izbere najprimernejše posnetke in jih samodejno postavi na želeno število strani. Tako bo oblikovanje še hitrejše.

Boljše obrezovanje zaradi prepoznavanja obrazov

Glave na fotografijah v CEWE FOTOKNJIGI več niso odrezane: Nova funkcija prepoznavanja obrazov optimalno določa obrezovanje portretov. Ta inteligentna funkcija samostojno prepozna, če je na fotografiji človek. Tako ste lahko prepričani, da bodo vse osebe na vaših najlepših posnetkih lepo vidne.

Novosti, še bolj bogata ponudba možnosti za unikatne foto izdelke

To so novi izdelki v programu CEWE Fotosvet

CEWE FOTOKNJIGA s premazom

Za ta inovativen izumom smo leta 2018 prejeli nagrado TIPA. CEWE FOTOKNJIGA s trdimi platnicami in zlatim, srebrnim ali klasičnim lak premazom je na voljo tudi v formatu XXL panorama. Lahko uporabite številne vnaprej oblikovane dizajne, lahko pa se prepustiti lastni domišljiji.

Premažete lahko celotno površino CEWE FOTOKNJIGE

Pri CEWE FOTOKNJIGI imate na voljo več kot 50 ozadij, ki jih lahko premažete, in več kot 100 novih oblikovalskih elementov. Pri teh smo na podlagi želja naših naročnikov posebno pozornost namenili geometrijskim in abstraktnim formam.

Novi moderni formati CEWE Koledarjev

Sedaj lahko naročite tudi XXL kvadratni koledar (45 x 45 cm) in velik kvadratni namizni koledar. Obenem lahko za XL kvadratni stenski koledar (30 x 30 cm) izberete med tremi različnimi izjemno kakovostnimi vrstami papirja. Zaradi nove in elegantne podobe koledarjev je oblikovanje užitek.