Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.

Poročno fotoplatno

Prepustite se čarobnosti spominov na vaš poseben dan z osupljivim tiskom na platnu, ki vključuje vaše čudovite poročne fotografije. Ne glede na to, ali želite izobesiti vašo najljubšo fotografijo s poročnega dne ali pa želite presenetiti svoj najljubši par s prefinjenim in edinstvenim spominskim darilom, fotoplatno je popolna izbira.

Oblikujte fotoplatno

Popoln spominek ali zahvalno darilo

Ko oblikujete svoje popolno poročno fotoplatno, lahko enostavno naročite več kopij v enakih ali različnih velikostih. Podarite jih svojim najbližjim prijateljem in družini v zahvalo za njihovo pomoč na ta dan.

Če se bliža vaša obletnica, je lahko osupljivo fotoplatno odlično darilo za vašega partnerja. Ob poročnem fotoplatnu, ki ste ga oblikovali sami in z ljubeznijo bo podoživljanje veselih spominov še lepše!

Oblikujte poročno fotoplatno z besedilom

Naredite svoje poročno platno še bolj osebno z dodajanjem majhnih podrobnosti, povezanih s poročnim dnem. Poročno fotoplatno z dodanim besedilom je čudovita ideja! Vključite recimo citat iz svojih zaobljub ali govorov vaših prič, staršev ali drugih svatov. Dodate lahko tudi datum poroke in tako jasno obeležite to posebno obletnico! Dajte domišljiji prosto pot in se poigrajte z uporabo besedil, fotografij ali kombinacijo obojega ter tako oblikujte popolnoma unikatno fotoplatno, ki bo ostalo kot popoln in trajen spomin na vaš veliki dan.

Ustvarite unikatno poročno "knjigo gostov" na fotoplatnu

Če imate zaročne fotografije, zakaj ne bi uporabili svoje najljubše za oblikovanje edinstvene "knjige gostov" na fotoplatnu? Na svoji poroki razstavite platno z vašo fotografijo in prosite svate, da ga podpišejo za spomin, ki ga lahko kasneje obesite na domačo steno in v njem uživate še mnoga leta.

Nagrajena kakovost

Naši vrhunski natisi na platno so priljubljeni pri družinah, parih in profesionalnih fotografih. Vsako fotoplatno je ročno izdelano v naši najsodobnejši proizvodnji. Ponosni smo na izjemno visoko kakovost naših izdelkov, ki so že tri leta zapored prejeli svetovno nagrado TIPA.

Kako oblikovati poročno fotoplatno

Oblikovanje vašega prvega fotoplatna je enostavno. Preprosto sledite spodnjim korakom in ustvarite svojo osebno stensko umetnino.

Izberite format in velikost

Izberite, kakšno poročno fotoplatno si želite - veliko, majhno ali večdelno, ponujamo vam ogromno možnosti.

Naložite svojo fotografijo

Naložite fotografije naravnost iz fotoaparata ali računalnika in jih uporabite na svojem fotoplatnu.

Za ostalo bomo poskrbeli mi

Vaše fotoplatno bo izdelano pod budnim očesom naše visoko usposobljene ekipe in dostavljeno neposredno do vaših vrat.

Kolaž na poročnem fotoplatnu

Se ne morete odločiti za samo eno fotografijo, ki bi jo želeli natisniti na svoje fotoplatno? Ni problema! Z našimi kolaži na fotoplatnu lahko izberete do 27 slik! Vključite vse majhne podrobnosti, ki so naredile dan tako poseben in tudi vse vaše najljubše fotografije družine in prijateljev. Poskrbite, da bo vaše fotoplatno s kolažem razstavljeno na takšnem mestu v vašem domu, da bodo v njem lahko uživali tudi vaši gostje, ki se bodo zagotovo z veseljem spominjali vseh teh lepih trenutkov.

Za velike trenutke

Naredite vtis z velikim poročnim fotoplatnom v sobah ali prostorih, ki s svojo velikostjo to omogočajo. Naša fotoplatna so na voljo v številnih velikostih, vse do 120 cm x 160 cm. Želite nekaj še večjega? Oblikujte galerijsko steno s fotoplatni z vašimi najljubšimi fotografijami. Lahko pa poskusite večdelno fotoplatno. Vaša fotografija je lahko razdeljena na največ devet platen, kar pričara sodoben pridih.

Skupinska panorama

Na vaš poročni dan so vsi, ki jih imate radi, zbrani na kupu. Izkoristite to redko priložnost v življenju tako, da natisnete svojo najljubšo skupinsko fotografijo na panoramsko platno. Naša Panoramska fotoplatna so na voljo v različnih velikostih in so kot nalašč za čudovite širokokotne posnetke.