Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Štiridelna fotogalerija v obliki harmonike stoji na praznično okrašeni mizi.

Kreativne ideje

Zložljiva fotogalerija za babice in dedke

Odnos med vnuki in starimi starši je poseben: so tako mentorji kot prijatelji in imajo veliko vlogo pri vzgoji nove generacije. Za božič lahko otroci svojim starim staršem pokažejo, koliko jim pomenijo. Z takojšnjimi CEWE fotografijami lahko skupaj ustvarite edinstveno darilo za stare starše iz najlepših skupnih spominov. S takojšnjim natisom fotografij lahko preprosto natisnete svoje fotografije na CEWE Fotokiosku v bližnji poslovalnici naših partnerjev in začnete ustvarjati svojo unikatno galerijo.

Kreativno izkoristite svoje fotografije!
Na mizi v božičnih barvah ležijo fotografije, rdeč karton, škarje, lepilo in drugo.
Kreativno in hitro: ustvarite elegantno fotogalerijo iz štirih takojšnjih CEWE fotografij.

Galerija spominov iz takojšnjih fotografij: Kaj potrebujete:

CEWE takojšnje fotografije (10 x 15 cm) – karton (1 x 60 x 22 cm, 1 x 54 x 17 cm) – škarje – lepilo, – svinčnik – ravnilo – vrvica – samolepilni trak – skalpel.

Tako se izdela

Najprej izdelajte kartonski okvir za fotografije.

Za ozadje takojšnjih CEWE fotografij uporabite manjši karton. Na karton s svinčnikom narišite štiri pravokotnike velikosti 12 x 17 cm. Vsaki od krajših strani dodajte tricentimetrski samolepilni trak, da boste kasneje lahko nanje prilepili ozadje.

Cik-cak fotogalerija: nato slike prilepite na prepognjeno ozadje.

Prepognite ozadje na sredini in na robnih trakovih. Karton prepognite naprej, vzdolž preostalih dveh linij. Tako nastane cik-cak oblika. Predlogo lahko prenesete tukaj.

Dve roki držita ravnilo in svinčnik. Eden od štirih okvirjev, ki jih je treba izdelati, je že izrezan iz rdečega kartona.

Večji del kartona prepognite na štiri enake dele. V vsakem delu s svinčnikom narišite okvir velikosti 12 x 17 cm. Zgornji in spodnji rob okvirja naj bosta široka 2,5 cm, stranski robovi pa 1,5 cm. Notranjost izrežite s skalpelom. Nastali štiridelni okvir nato okrasite z božičnim trakom po svojem okusu.

Dve roki prilepita skupno fotografijo babice in otroka na rdeče ozadje.

Za to so še posebej primerne fotografije skupnih trenutkov vnukov in starih staršev, ker prikazujejo tesno povezanost otrok s starimi starši. Takojšnje fotografije prilepite na manjši kos kartona, ki služi kot ozadje.

Cik-cak vzorec na okvirju in ozadju ustvari čudovito darilo za stare starše.

Ko se lepilo posuši, lahko ozadje, ki vsebuje fotografije na mrežnem okvirju, oblikujete cik-cak. Ko je ozadje na pravem mestu, ga z malo lepila pritrdite na ozke trakove ob robovih.

Tako je nastala zelo osebna fotogalerija vnukov za babice in dedke!

Majhen poudarek

Darilna kartica v obliki zvezde še dodatno izpopolni galerijo.

Dve roki privežeta darilno kartico v obliki zvezde z rdečo-belo vrvico na fotogalerijo iz rdečega kartona.

Ta umetniška fotogalerija niti ne zahteva posebne embalaže: naj prevlada vaš edinstven dizajn. Darilna kartica v obliki zvezde kaže, da so stari starši zvezde v vnukovem življenju. Iz kartona druge barve izrežite obliko zvezde. Na nalepko na primer napišite "Za babico" in jo z vrvico pritrdite na okvir.

Želimo vam prijetno ustvarjanje in veliko veselja ob podarjanju tega unikatnega fotodarila!