Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.

Vintage stil zaživel v Bogijini CEWE FOTOKNJIGI - mlada žena je na snubitev čakala 4 leta

Besedilo in foto: 2Be Comm

Že na prvem zmenku sta začutila, da bi to lahko bila ljubezen za vse življenje. Kljub temu je Bogi na prstan čakala štiri leta. Ko je že skoraj obupala, ji je njen partner na Rodosu postavil veliko vprašanje. Na poroko ni bilo treba dolgo čakati.

Res si je želela poroke

Bogi in Balázs sta se naključno srečala pred osmimi leti v Siófoku, njun prvi zmenek pa se je zgodil tri leta pozneje. Bogi pripoveduje njuno ljubezensko zgodbo med listanjem njune poročne CEWE FOTOKNJIGE. - Takoj sva začutila iskrice, saj se že po prvem druženju nisva želela ločiti. Že po dveh letih najinega polnega skupnega življenja sem si želela, da bi me zaprosil. Med obračanjem strani poročne CEWE FOTOKNJIGE se spominjam, kako sem si snubitev živo predstavljala iz dneva v dan, obenem pa sanjala o najinem poročnem dnevu. Na veliko vprašanje sem čakala štiri leta, a je bilo vredno! Ko sem že skoraj obupala, se je to le zgodilo lansko poletje na Rodosu - pravi Bogi.

Bogi je v programu CEWE Fotosvet uporabila poročno predlogo Foto: CEWE

V CEWE FOTOKNJIGI je 650 fotografij

Nato se je vse začelo dogajati mnogo hitreje in poroka je bila organizirana v treh mesecih. - Sanjala sem o vintage poroki ob vodi. Bilo nas je 50 in bila je nepozabna zabava! Ko gledam fotografije v CEWE FOTOKNJIGI, spomini na ta dan spet oživijo! Da bi lahko v fotoknjigo zajela čim več trenutkov, sva želela veliko posnetkov. Tako ima najina fotoknjiga 650 fotografij na skoraj 140 straneh. Izmed vseh knjig na najinih policah je ta najina največja in tudi najljubša - nasmejano pove Bogi.

Mlada žena je komaj čakala, da organizira svojo poroko v CEWE FOTOKNJIGI Foto: CEWE

"Oblikovanje fotoknjige je bilo z že pripravljenimi poročnimi predlogami enostavno"

  • Uživala sva v vsakem trenutku ustvarjanja fotoknjige, bila je zelo zabavna izkušnja! ¬- Bogi je navdušena. - V programu CEWE Fotosvet sem izbrala poročno predlogo, tako da je bilo oblikovanje še lažje. Fotografije sem vstavila v kronološkem vrstnem redu. Predlogo sem na vsaki strani prilagodila tako, da se ujema s fotografijami. Moj mož ima rad črno-bele fotografije, tako da je na določenih straneh tudi on prevzel oblikovanje. Listanje po straneh bo oživelo najino poroko! Knjiga najinega življenja, komaj čakava, da jo pokaževa svoji družini in prijateljem, da skupaj podoživimo ta čudovit dan!
S personaliziranim ovitkom je CEWE FOTOKNJIGA še bolj elegantna Foto: CEWE