Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Pred rožnato steno visi venec pisanih velikonočnih zajčkov s fotografijami družinskih članov, prilepljenih na njihove obraze. Spodaj je miza z velikonočnimi jajci, piškoti in vazo s tulipani.

Ustvarjalni nasveti

Naredite velikonočne okraske iz takojšnjih fotografij svoje družine

Uporabite našo predlogo in svoje fotografije, da ustvarite domač foto okrasni trak

Čas je za velikonočne dekoracije! S tem DIY foto okrasnim trakom ne boste samo priklicali pomladi v svoj dom, ampak lahko v zabavo velikonočnega okraševanja vključite celo otroke. Otroci lahko na primer iz takojšnjih foto setov izrežejo obraze družinskih članov, ki jih nato prilepijo na ljubek papir v obliki zajčka in jajčka. Potrebne materiale lahko preprosto natisnete na fotokiosku v vaši bližini – tako boste svoje fotografije imeli v trenutku.

Kaj potrebujete:

Na mizi so natisnjeni posnetki družine. Zraven so šablone, lepilo, škarje, lepilni trak in različni listi papirja.
Enostavna velikonočna dekoracija: zahvaljujoč takojšnjim foto setom so fotografije takoj v pravem formatu, tako da jih morate samo še obrezati v obliki krogov.
Bodite ustvarjalni s takojšnjimi fotografijami
Dve roki sta iz šablone izrezali velikonočne zajčke. Desno od njega so natisnjeni posnetki družine, levo pa različni listi plastelina.

Tri vrste motivov

Prenesite naše predloge in jih natisnite. Jajce, roža ali zajček? Izberite motiv, ki bo kasneje visel na okrasnem traku. Lahko pa seveda kombinirate različne oblike. Krog služi kot primerna predloga za obraze, ki jih izrežete iz takojšnjih foto setov.

Dve roki narišeta velikonočnega zajčka na papir s pomočjo šablone. Zraven so natisnjene takojšnje fotografije družine.

Pisani zajčki

Tudi otroci lahko naredijo ta korak. Predlogo položite na barvni karton in s svinčnikom povlecite po papirju. Če želite, da so vaši velikonočni okraski pisani, uporabite štiri različne barve kartona. Fotografije zajčkov bodo ena poleg druge visele na vrvici. Namig: Če imate radi enobarvne dekoracije, se držite ene ali dveh barv.

Dve roki s predlogo narišeta krog okoli glave družinskega člana. Zraven so natisnjene instant fotografije in iz papirja izrezani velikonočni zajčki.

Za vso družino

Da bo naša velikonočna dekoracija res osebna, uporabite fotografije vseh članov družine. Natisnite foto set s portreti na enem od naših CEWE Fotokioskov, saj bodo tako vaši motivi popolne velikosti. Nato okroglo predlogo položite na obraze in s svinčnikom narišite obris fotografij.

Z dvema rokama lepite izrezane fotografije družinskih članov na papirnate velikonočne zajčke.

Personalizirani velikonočni zajčki

Ko izrežete obraze iz takojšnjih fotografij oseb, na hrbtne strani nanesite malo lepila in fotografije pritrdite na zajčje glave. Tako velikonočnim zajčkom podarite obraze, ki jih boste kasneje videli na okrasnem traku. Na preostale zajčke lahko prilepite bel cof.

Pod izrezane fotografije družinskih članov obe roki prilepita majhne pentlje. Zraven je že skoraj dokončan okrasni trak.

Nizanje velikonočnih zajčkov

Z lepilom pritrdite pentljice in cofe na zajčke. Pentljice namestite okoli zajčkovega vratu, cofke pa tik nad noge. Z iglo in vrvico napeljite velikonočne zajčke posebej za ušesa in tako oblikujte okrasni trak. Izmenično postavljajte različne barve in zajčke s cofki.

Različni pomladni okraski

Na mizi sta dve različici velikonočnega venčka iz glinenega papirja. Eno sestavljajo velikonočna jajca, drugo pa majhne rože.
S šablono lahko oblikujete različne oblike: Izbirate lahko med jajčki, rožami in zajčki ali pa kombinirate vse motive.

Zahvaljujoč naši predlogi za velikonočne okrasne trakove so lahko tudi vaše voščilnice oblike jajca ali rože. Če boste za velikonočno dekoracijo izbrali jajca, po celotnem papirju polepite fotografije. Uporabite fotografije natisnjene na fototerminalu. Za rože uporabite takojšnji foto set, sestavljen iz 6 portretov.

Idealno velikonočno darilo

Na mizi sta dve lončnici, velikonočni piškoti in pobarvana jajca v skledi. Vsaka od lončnic ima ročno izdelanega zajčka iz barvnega kartona. Na glave zajčkov sta prilepljeni dve otroški fotografiji.
S preprostimi lesenimi palčkami lahko iz šablone zajčka iz fotografij naredite ljubka darilca za velikonočno malico.

Namesto da vse zajčke nanizate na okrasni trak, jih lahko uporabite za posamična okrasna darilca, ki jih lahko spomladi postavite v lončnico. To bi bilo odlično darilo velikonočno darilo za stare starše. Na zadnjo stran zajčka prilepite leseno paličico, s šablono izrežite drugega zajčka in ga z malo lepila pritrdite na drugo stran lesene paličice. Dodajte fotografijo obraza na sprednjo stran in cof na zadnjo stran – in dobili boste personaliziran okras z zajčkom.

Ekipa CEWE vam želi veliko užitkov ob oblikovanju velikonočnih izdelkov!

Inspiracija - ideje za darila

Z uporabo vaših osebnih fotografij.