Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
moški drži CEWE FOTOKNJIGO s svojega zadnjega dopusta

Navdih

Trije razlogi, zakaj oblikovati svojo CEWE FOTOKNJIGO

Zimski meseci se počasi poslavljajo, znanilci pomladi so že tu in z njimi tudi dogajanja na prostem, izleti, družinska druženja in srečanja s prijatelji. Ko se udeležujete takšnih dogodkov, ne pozabite ujeti čudovitih trenutkov, da boste lepe spomine lahko obujali še mnoga leta.

Shranite vse čudovite trenutke v svoji CEWE FOTOKNJIGI. Predstavljamo vam tri razloge, ki vas bodo zagotovo spodbudili k oblikovanju svoje fotoknjige.

1) Fotoknjiga, ki osrečuje

Podoživite vesele trenutke, ki ste jih preživeli s svojimi najdražjimi. Vključite svojo družino in otroke k oblikovanju CEWE FOTOKNJIGE. Popestrite strani z zabavnimi prigodami ali barvitimi kliparti. V programu CEWE Fotosvet so na voljo številni elegantni kliparti, s katerimi lahko svoja doživetja še lepše predstavite. Med kliparti lahko najdete tudi okrasne napise podobne kaligrafiji.

Nasvet: če nameravate uporabiti kliparte, lahko svoj izbor tudi zožite. Naš najljubši tipografski klipart lahko na primer najdete v kategoriji letna fotoknjiga, družina in potovanja.

velika odprta kvadratna fotoknjiga s fotografijo gozda in tipografijo

2) Edinstven način za deljenje spominov z najdražjimi

Format in dizajn fotoknjige prepuščamo vam, končni rezultat je zagotovljen: CEWE FOTOKNJIGA je čudovita rešitev za deljenje spominov s svojimi najdražjimi. Tako lahko ob naslednjem družinskem srečanju obudite in prikličete vesele trenutke, ki ste jih shranili v CEWE FOTOKNJIGI. Skupaj prelistajte najlepše spomine preteklih let!

Nasvet: v kolikor želite, da fotografije zares oživijo, potem vam lahko CEWE FOTOKNJIGA pomaga tudi pri tem. V fotoknjigo dodajte videoposnetek, ki bi ga želeli vključiti in se ujema s tematiko fotoknjige – na primer pri oblikovanju zimske fotoknjige vključite video, kjer se vaš otrok prvič sanka – in ga v procesu oblikovanja prenesite v program CEWE Fotosvet. Za vas bo na straneh fotoknjige ustvaril posebno QR kodo, katero boste lahko poskenirali s svojim pametnim telefonom in si boste ob listanju fotoknjige lahko ogledali še video.

mati in sin listata svojo fotoknjigo

3) Vaši spomini za vedno z vami

CEWE FOTOKNJIGA je edinstvena priložnost, da svoje spomine ohranite za vedno in jih kadarkoli želite ponovno podoživite. Fotoknjiga je polna doživetij in je odlično darilo za vašo družino in prijatelje. Oblikujte fotoknjigo za svoje najdražje z ujetimi trenutki, ki ste jih preživeli skupaj. V kolikor vam manjka idej, o tematiki vaše naslednje fotoknjige, se spomnite drobnih in veselih trenutkov vsakdanjega življenja in jih shranite v fotoknjigo za spomin. Najljubše slaščice družine, ki ste jih pogosto skupaj pripravljali, najljubša družabna igra in skupni spomini nanjo, skupni izleti, šolska praznovanja in dogodki, ki ste jih skupaj doživeli. V letni fotoknjigi postanejo posebni tudi na videz nepomembni trenutki vsakdanjega življenja. Brez fotografij se leta pozneje morda ne bi spomnili, katera zabavna igra je bila za vas in vašo družino najljubša.

Nasvet: fotografijam, vstavljenim v vašo fotoknjigo, lahko dodate besedila. Primer: če želite v fotoknjigo shraniti spomine kuharskega vikenda celotne družine, lahko na eno stran fotoknjige postavite fotografije, na katerih družina kuha in se pri tem zabava, na drugo pa zapišete recepte, k ste jih uporabili. Tako bodo leta kasneje tudi vaši otroci lahko pripravljali podobne jedi za svojo družino.

Veliko užitkov pri oblikovanju vaše fotoknjige vam želi ekipa CEWE!

Fotoknjiga z otroškimi fotografijami za darilo za 21. rojstni dan

Prijava na newsletter

Bodite prvi obveščeni o naših novostih in popustih!

Več informacij

S prijavo se strinjate z našo politiko varstva podatkov, ki jo lahko najdete na dnu strani.

Potreben je samo še 1 klik

za uspešno prijavo na newsletter

Iz razlogov varstva podatkov boste kmalu prejeli potrditveno sporočilo.

Kliknite na povezavo za potrditev v elektronskem sporočilu, da aktivirate brezplačno prijavo na novice.

Novice lahko kadar koli odjavite.

Se opravičujemo

Žal je prišlo do napake

Žal vas nismo uspeli prijaviti na novice. Prosimo, poskusite ponovno kasneje.