Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Na steni nad omarico v dnevni sobi visi koledar z dvema dekletoma na naslovnici.

Nasveti za oblikovanje

Babice in dedki se bodo stopili: stenski foto koledar z otroškimi risbami

Vez med vnuki in starimi starši je zelo dragocena in posebna. S foto koledarjem lahko babici in dedku pokažejo, kako uživajo v skupnem preživljanju časa in ju spomnijo, kakšna skupna doživetja jih še čakajo!

To darilo bo polepšalo vsak dan v letu vsakemu staremu staršu! Na strani poleg klasičnih družinskih fotografij dodajte tudi risbe vnukov, da bo koledar še bolj oseben. Preprosto poskenirajte umetnine svojih otrok in skupaj načrtujte mesece!

Oblikujte stenski koledar po vašem okusu

Ker je cilj stenskega koledarja prikazati veliko manjših umetniških del, je vredno izbrati večji format. Velikost A3 že zagotavlja dovolj prostora za dober prikaz fotografij in risb.

Narišite, skenirajte in že ste pripravljeni za oblikovanje koledarja!

Na strani s koledarjem piše "Sladoled je boljši, ko smo skupaj". Na levi je narisan kornet za sladoled.
Otroške risbe lahko preprosto digitalizirate s skenerjem in jih vstavite v koledar kot fotografije.

Otroke vključite v oblikovanje koledarja že v prvem koraku. Ponudite jim barvice, flomastre, barvni papir ali druge potrebščine, s katerimi radi ustvarjajo. Sankanje, kepanje, pečenje rojstnodnevne torte, druženje na plaži, ... Za vsak mesec naj vnučki narišejo, kar bi radi doživeli z babico in dedkom v naslednjem letu.

Poskenirajte ali fotografirajte dokončano umetniško delo in preprosto naložite slike v program CEWE Fotosvet ter jih dodajte na izbrano stran koledarja.

Mešanje fotografij in risb

Na strani koledarja sta dva otroka in besedilo "Najlepši sprehodi po gozdu so z vama".
Pomnožite veselje: na fotografije dodajte iskrena besedilna sporočila.

Branje pravljice, sprehod po gozdu, igra v parku, smeh v trgovini - vsak majhen trenutek, ki se zdi vsakdanji, je trenutek napolnjen s srečo in si ga je treba zapomniti. Na telefonu boste zagotovo našli mnogo fotografij takšnih priložnosti. Združite jih s skeniranimi ali fotografiranimi risbami svojih otrok. Za en mesec prilepite fotografijo, za drugega pa risbo. Če je na primer marca babičin rojstni dan, naj otroci narišejo risbico rojstnodnevnega praznovanja in jo uporabite v tem mesecu. Oblikujejo lahko tudi v programu CEWE Fotosvet in na strani koledarja napišejo lepo sporočilo. CEWE-NAMIG: Besedilo vstavite na nevtralen, enobarven del fotografije, da se ga bo lažje prebralo.

Čudoviti namigi za okrasitev strani!

Na strani koledarja je napisano "Vesel božič babica in dedek", prikazana pa je tudi narisana zimska rokavica.
Svetlo ozadje poudari risbe in napise.

Za oblikovanje lahko uporabite kliparte ali pa otrokom dovolite, da dokončan koledar naknadno okrasijo z markerji. Naša ponudba klipartov vključuje različne simbole in oblike, ki jih lahko vaši mali umetniki pobarvajo in preoblikujejo po lastni želji in domišljiji.

CEWE-NAMIG: Izberite svetla ozadja, kot je to na sliki, da bodo otroške risbe in besedilo izstopali. Ustvarite prvo stran polno ljubezni za babico in dedka!

Zabavajte se z oblikovanjem!