Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.

Na poroki Evelin and Balázsa so spomini odigrali glavno vlogo.

Skupna doživetja igrajo pomembno vlogo v življenju mladih, zato se je par odločil, da bo poroko popestril s fotografijami in s spomini iz pohodniških doživetij.

Fotografije in besedilo: 2Be Comm

Vsak trenutek življenja ostaja zabeležen

V srednji šoli sta bila sošolca, a kljub številnim skupnim prijateljem se v svojem prostem času Evelin in Balázs nista veliko družila. Leta 2019 pa je na srečanju srednješolskih prijateljev med njima preskočila iskrica. Veliko sta se pogovarjala in s časom ugotovila, da sta si naklonjena. Zgodila se je ljubezen. Hitro sta našla skupne strasti, pohodništvo in fotografiranje trenutkov, ki sta jih preživela skupaj. - Sprva sva načrtovala manjšo poroko, vendar smo se na koncu odločili za pravo podeželsko in veliko slavje. Odločitev je bila pravilna. Tema poroke je bila osredotočena na dve stvari: fotografije in pohodništvo.

Ogrevanje za poročno fotografiranje: tudi zaročno fotografiranje sta si zamislila v objemu gora

Spomini na fotografijah na poročni dan

Zaljubljen par s strastjo do fotografije je imel veliko željo, da bi bila njuna poroka polna lepih spominov, posvečena le njima. Evelin nam je zaupala, da jo je navdihnila CEWE spletna stran, kjer je dobila idejo za poročni nosilec prstanov. - "V meniju v kategoriji Navdiha na spletni strani cewe.si sem našla nekaj res zanimivih nasvetov in idej. Tu sem naletela na personaliziran nosilec prstanov v obliki venčka s kvadratno fotografijo, v katerega sem se takoj zaljubila. Za samo izvedbo je bila zadolžena moja mama, ki je okvir okrasila s čipko iz moje poročne obleke in s kvadratno fotografijo z najinim najljubšim zaročnim posnetkom, na okvir pa je položila še najina prstana," nam je povedala Evelin. Na njuni poroki smo lahko tako občudovali prav poseben nosilec za prstane in druge Evelinine domiselne ideje.

Kvadratna zaročna fotografija je krasila edinstven poročni nosilec prstanov.

Fotografije dobrodošlice na vhodu

Evelin je idejo za foto kotiček z okrasno lestvijo našla na Pinterestu. Na vhodu poročnega slavja čudoviti spomini v obliki fotografij v okvirju prikazujejo pomembne trenutke v njunem skupnem življenju. Za dekoracijo sta uporabila šopke kamilice.

Okrasno lestev s fotografijami smo postavili na vhod poročnega slavja

Art fotografije za označevanje miz

– Za označevanje miz smo izbrali Art fotografije, ki smo jih postavili na mini stojala. Namesto oštevilčenih miz smo goste usmerjali s fotografijami s pohodniških doživetij. Vsem nam je bilo všeč, da so tudi označevalci miz pripovedovali zgodbe. Najino mizo je krasila najbolj nepozabna izletniška točka Mátra, saj me je tam Balázs zaprosil.

Vsi so navdušeno listali njuno CEWE FOTOKNJIGA

Evelinovi so za goste pripravili tudi posebno presenečenje. Skupek skupnih spominov sta strnila v CEWE FOTOKNJIGO, ki so jo svatje z velikim veseljem listali. - Prvo poglavje najine ljubezni v fotoknjigi prikazuje vse skupne točke in doživetja, tako da sva gostom približala najino skupno življenje. Fotografije sva uredila v kronološkem vrstnem redu. Najin prvi vikend v wellnessu, skupna vselitev, nakup psa, družinska srečanja in druženja s prijatelji. To obdobje sva zaključila z zaročnim fotografiranjem. Najin naslednji CEWE projekt bo najina poročna fotoknjiga o tem, kako sva postala družina in utrinki s poročnega dne. Komaj čakam, da pričnem z oblikovanjem!

Prijateljice so na poroki z veseljem pogledale najino fotoknjigo

Prelistajte skupne trenutke življenja Evelin in Balázsa!