Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.

Nasveti za urejanje, predlogi za oblikovanje

Poletni pridih z zunanjim stenskim dekorjem

Poletje na terasi: s CEWE stensko dekoracijo, odporno na veter in vremenske vplive, lahko svoje najlepše spomine na potovanje ali sanjsko destinacijo prenesete na svoj vrt.

Ko se začne sončno in toplo vreme, bi se najraje za cel dan preselili na vrt ali teraso in uživali v ptičjem žvrgolenju, svežem zraku in prijetnem vetriču. Uredite svojo okolico s trendovsko stensko dekoracijo in tako še bolj uživajte med lovljenjem sončnih žarkov.

Veliko vrtov ponuja popolno harmonijo med pohištvom, blazinami, rastlinami in zunanjimi lučmi. Mnogi pa pozabijo na okrasitev sten, ki obdajajo teraso. Zakaj bi jih spustili in zakaj jih ne bi napolnili z življenjem? Dobra fotografija ali zanimiv motiv poskrbi za češnjico na vrhu in poskrbi za še udobnejši videz zunanjega kotička vašega doma, hkrati pa ne odvzema nobene površine vaše terase.

Naše zunanje stenske dekoracije, kot so fotografija za akrilom, na aluminiju in na penasti podlogi, so poleg edinstvenega izgleda, tudi odporne na veter in vremenske vplive. Zaščitni sloj s posebno UV-zaščito zagotavlja, da boste lahko v zunanji dekoraciji uživali več let.

Vaše ideje so neomejene, saj lahko izberete stensko dekoracijo do 100 x 150 centimetrov za balkon ali teraso vašega doma. Ne glede na to, ali gre za čarobno fotografijo plaže, deskanje ali sredozemske rastline, vsak motiv je možno spremeniti v čudovito stensko dekoracijo po vašem okusu. Zbrali smo nekaj zelo impresivnih idej CEWE za okrasitev sten vašega doma.

Naj postane vaša okolica še bolj vabljiva, vaša terasa pa naj postane vaš nov najljubši prostor!

Balkon s pridihom počitnic

Stenski dekor z motivom sredozemskega mesta visi na steni hiše na balkonu. V ospredju je neizostreno videti pokrito jedilno mizo.
Sredozemsko vzdušje: stenske dekoracije so zunaj še bolj izrazite.
Spremenite svojo fotografijo v stensko dekoracijo

Spremenite svoj balkon v slikovito obmorsko mesto. Stenska dekoracija vas bo skozi celo leto popeljala na vaše najbolj priljubljene turistične destinacije, kjer ste preživeli svoje najljubše počitnice. Lahko se odločite tudi za ambientalno dekoracijo z motivi znamenitosti, značilnimi rastlinami ali predmeti, ki vas spominjajo na vaše najljubše kraje, kjer ste dopustovali. Zahvaljujoč pritrjevalnemu sistemu lahko svoje umetniško delo pritrdite neposredno na steno hiše in uživate v svojem najljubšem počitniškem spominu.

Večerja na vrtu: skoraj kot na plaži

Sedem stenskih dekoracij z motivi plaže v različnih formatih visi kot kolaž nad poletno jedilno mizo na terasi.
Kolaž iz več stenskih dekoracij je idealen za okrasitev velikih stenskih površin.

Ali želite okrasiti večjo stensko površino? Turkizno morje, bel pesek in šumeči valovi - namesto da izberete enega od teh sanjskih motivov, preprosto kombinirajte več ujemajočih se stenskih dekoracij. Tako lahko ustvarite kolaž najlepših fotografij, ki vam bo vedno obujal spomine na dopust in za trenutek potešil željo po potovanju.

Počitniški spomini na vrtu

Stenski dekor velikega formata z motivom plaže visi na vrtni steni ob robu terase z udobno sedežno garnituro.
V fokusu: prostor za sprostitev je s stenskim dekorjem v formatu XXL še prijetnejši.

Vaš vrt izgleda že skoraj pravljično, vaša terasa je udobno opremljena, a manjka še kaj? Pomislite na stene. Tudi svoj balkon lahko opremite na edinstven in intimen način z XXL CEWE stensko dekoracijo. Blazine, odeje in dodatki, ki se barvno ujemajo z dekorjem sten, lahko vašemu domu dajo še bolj eleganten videz.

Navdihi - ideje za darila

Z uporabo vaših najlepših fotografij.