Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Lilli in njena mama Jana na kavču skupaj gledata CEWE FOTOKNJIGO.

Nasveti za oblikovanje

Fotoknjiga za mamo

Nekaterih stvari ni mogoče opisati z besedami: na primer posebnih skupnih trenutkov, ki jih je Lilli shranila v fotoknjigo za svojo mamo Jano. Vsaka fotografija nosi svoje dragoceno sporočilo.

Nico Lindner

Ali veš, kako zelo te imam rada? Naša stranka Lilli je za svojo mamo Jano oblikovala fotoknjigo, s katero ji je želela povedati prav to. Glavno sporočilo: Hvala, mama! Jana je za Lilli najboljša mama na svetu, saj je zanjo vedno tam, ko jo potrebuje. Za to se ji je Lilli zahvalila s CEWE FOTOKNJIGO.

Ali načrtujete fotoknjigo za svojo mamo? Izražanje Lillijine ljubezni in hvaležnosti je lahko čudovita inspiracija za vašo lastno knjigo.

1. Potovanje skozi čas s fotografijami - tudi skeniranimi

Dragocene najdbe: če pri iskanju spominov najdete analogne fotografije, jih poskenirajte in jim s tem dodajte vrednost tudi v današnji digitalni dobi.

Ko je Jana odprla fotoknjigo, ki jo je oblikovala njena hči, je bila zanjo vsaka stran kot potovanje skozi čas. Lilli je strani oblikovala po posebnem vzorcu.

Leve strani je zapolnila s skupnimi trenutki med mamo in hčerjo, desne pa z napisi, ki se ujemajo s fotografijo. S temi spomini stran za stranjo poudarja: "Zato si zame pomembna."

Knjiga je harmonično potovanje skozi čas, ki ga zaznamuje močna vez med materjo in hčerko.

Namig: digitalizirajte posebne spomine

Pri oblikovanju fotoknjige se osredotočite na majhno število fotografij, na primer dve na stran. Ali obstajajo posnetki iz materinega otroštva, ki bi jih lahko vključili? Uporabite te posebno lepe spomine, jih poskenirajte in pripravite res posebno presenečenje!

Ne pozabite izbrati veliko fotografij, ki prikazujejo vez med vami in osebo, kateri boste podarili fotoknjigo. Tako boste lažje dodali iskrena sporočila.

2. Poudarite svoja sporočila

Majhna, a ljubka pikapolonica. Lili je uporabila tale klipart kot spremljavo zgodbi o osebnem plišastem ljubljenčku.

Pri oblikovanju fotoknjige je Lilli uporabljala oblikovne elemente v urejevalniku, pri čemer je raje izbirala preproste kliparte. Izbirala jih je tako, da so poudarili fotografije in besedilo, vendar niso odvračali pozornosti od bistva.

Sličice konfetov najdete v skupini klipartov "Oblike". Želite v vaši knjigi metuljčke? S klikom na gumb "Več" v skupini "Narava" prenesite dodatne sličice! Tam boste našli takšne in drugačne kliparte metuljev.

Preglejte tudi druge kategorije! Poiščite kliparte, ki so vam všeč. Pod naslovom "Poroka" boste našli veliko motivov s srčki. Zagotovo boste odkrili sličice, ki imajo poseben pomen za osebo, ki jo boste obdarovali.

3. En format za vsako (foto)zgodbo

Toplo priporočamo naše kvadratne fotoknjige.

Lilli je izbrala sodobno, kvadratno CEWE FOTOKNJIGO. Sledite njenemu zgledu, saj vam omogoča popolno svobodo pri oblikovanju. Razlog je zelo preprost: kvadratni format vam omogoča harmonično vključevanje tako krajinskih kot portretnih fotografij. Izberete lahko en motiv na stran ali dve fotografiji drugo ob drugi. Vas je kvadratni format navdušil? Stavimo, da vam bo všeč naš naslednji namig!

4. Okrasni premaz z otipljivim in vidnim učinkom

Prvi vtis: na naslovnici je še posebej lep motiv. Kaj pa okrasni premaz, ki poudari naslov?

Naj najpomembnejša sporočila resnično zasijejo. Poleg številnih formatov vam ponujamo tudi CEWE FOTOKNJIGE z različnimi okrasnimi premazi. Okrasni premaz pomembno sporočilo ali naslov še bolj poudari. Lilli je izbrala brezbarvni okrasni premaz z učinkom laka: z njim napisi niso le vidni, temveč tudi otipljivi.

5. Osebna sporočila, ki dajo piko na i

Zaveznica, vzornica, prijateljica– Jana je ena najpomembnejših oseb v Lillinem življenju. To je razvidno tudi iz posvetila na zadnji strani fotoknjige.

Nenazadnje, naš peti namig: ko oblikujete CEWE FOTOKNJIGO, imate možnost ustvariti osebno sporočilo. Lilli je za to izbrala zadnjo stran fotoknjige, del platnice, ki stremi naprej v prihodnost. Uporabite to funkcijo tudi sami in z osebnim napisom izrazite, kako zelo se veselite prihodnjih skupnih trenutkov!

Ne glede na to, ali fotoknjigo izdeluje hči ali sin, je nekaj gotovo: vsak skupni trenutek ujet na fotografiji je majhno darilo - za najboljšo mamo na svetu.