Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Darilna fotoškatla s personaliziranim bonom

Ustvarjalni nasveti

Osebna pozornost za veliko noč - pet nasvetov za oblikovanje darilne fotoškatle z lastnim polnilom

Nico Lindner

Neprecenljivo je, ko partnerju ali družini namenite svoj prosti čas: velikonočni prazniki so lepa priložnost za praznovanje povezanosti. Če slučajno ne morete biti skupaj, pošljite svojim najdražjim eno darilno fotoškatlo po pošti!!

Škatla je popoln izkaz pozornosti: jasno je, da ste jo oblikovali skrbno in z ljubeznijo! Vse od izbire fotografije pa do izbire vsebine, s katero ste škatlo napolnili - obdarovanec bo vedel, da ste nenehno mislili nanj!

Prepričani smo, da bo sledečih pet nasvetov obogatilo vašo darilno fotoškatlo!

Čas, ki ga preživimo skupaj

A ste za darilni bon? Eno skupno večerjo ali izlet do priljubljenega kraja? Enkrat bo zagotovo napočil čas!

Fotografije obiska kina v dvoje ali kolesarske ture s piknikom, ki jih lahko kasneje uporabite kot osnovo za darilo.

Darilni bon lahko krasno skrijete v darilno fotoškatlo!

Odprta darilna fotoškatla
Dvojno osebna in unikatna: zaradi osebnih daril in izbranih fotografij je darilna fotoškatla edinstveno darilo.

Ročno oblikovanje ali barvanje? Zakaj pa ne oboje!

Večini otrok se zaiskrijo oči, ko imajo priložnost sami izdelati ali pobarvati darilo za stare starše! Dovolite jim, da se prepustijo umetniškemu ustvarjanju! Podlaga za varovanje površine, lepilo in škarje s ploščato konico – in že lahko pričnejo z rezanjem starih časopisov in z izdelavo lepljenih kolažev!

Spomini, ki ostanejo

Poznate naše fotomagnete? Zaradi svoje velikosti je lep okras za darilno fotoškatlo, hkrati pa je tudi popolno darilo za dom obdarovanca. V skoraj vsakem gospodinjstvu se vrata hladilnika oziroma ostale kovinske površine uporabljajo za beleženje. Toda katera beležka je čigava? Člani gospodinjstva lahko na to vprašanje odgovorijo s svojimi fotomagneti s fotografijami ali imeni!

Darilna fotoškatla z odpiranjem pri strani – notranjost škatle že skriva zavito darilo.
Eden izmed prvih korakov: po odprtju strani fotoškatle lahko pričnete s polnjenjem škatle.

Osebno sporočilo

Ena fotografija pove več kot tisoč besed. Osebno sporočilo še dodatno poveča osebno noto darila. Zapišite na primer, kaj najbolj cenite pri prijatelju in zakaj je tako pomemben del vašega življenja. Zahvalite se za skupna doživetja! Skupaj z obdarovancem se veselite bodočih skupnih trenutkov! Presenetilo vas bo, koliko čarovnije lahko pričara le nekaj enostavnih besed. Le pogumno!

Užitek takoj

Domača marmelada v majhnih stekleničkah, peka velikonočnih dobrot z otroci, različni čaji ali posebne praline: našo darilno fotoškatlo lahko okrasite z najrazličnejšimi dobrotami.

Njene posebnosti so lahko namigi na naslednjo postajo na poti in obdarovanec mora na podlagi tega ugotoviti kam ste namenjeni.

A niti ni najbolj pomembno, če se izlet dejansko tudi zgodi. Kar šteje, je, da ste mislili na obdarovanca in mu uspeli pripraviti resnično unikatno presenečenje. Želimo vam veliko veselja pri obdarovanju!

Lepljenje na stranici darilne fotoškatle je vidno. Ko odstranite zaščitno folijo lepilnega traka in darilo postavite v škatlo, jo lahko ponovno zaprete.
Hitra in enostavna: Ko v škatlo vstavite vsebino, zaprite stranico z priloženim lepilnim trakom.