Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.

Spomini na otroštvo shranjeni v CEWE FOTOKNJIGI

Prva fotoknjiga naše družine

Flórin telefon je bil poln fotografij že pred rojstvom njenega sina, od takrat pa se je število posnetkov le še povečalo. Ni bilo druge možnosti, kot oblikovati CEWE FOTOKNJIGO z vsemi čudovitimi spomini.

Flóra se je s CEWE prvič srečala v Nemčiji pri družini, kjer je živela in delala. Družina je vsako leto oblikovala fotoknjigo in najbolj všeč ji je bil format, v katerem so shranili najpomembnejše trenutke. Ob slovesu so ji podarili CEWE FOTOKNJIGO in takoj se je zaljubila vanjo. Od takrat naprej se z oblikovanjem fotoknjig Flora ni ustavila! Njena velika želja je, da jo podari tudi svojim bližnjim, pravi Flóra v smehu.

Družina je izbrala XL CEWE FOTOKNJIGO s plosko vezavo brez sredinskega pregiba, zato se vse fotografije vidijo v celoti.

Vedno mi je bilo pomembno, da določene trenutke, dogodke in ljudi ujamem na fotografijah in z Norbijem že od začetka najine veze fotografirava v ta namen. Po poroki sva prvič začutila, da želiva oblikovati kakovostno fotoknjigo, iz katere fotografije ne bodo padale ven, vanjo pa lahko vključiva vse, kar si želiva. Fotoknjiga je tudi odlično darilo za starše in stare starše – je razkrila novopečena mamica. Ágoston je bil star 2 tedna, ko smo šli na prvo fotografiranje in minilo je nekaj časa, preden smo dobili fotografije. Najin sinček je bil na fotografijah skoraj neprepoznaven, saj je v tem času že zelo zrastel. Čim prej sva želela shraniti fotografije v fotoknjigo, pravi Flóra. Prvo družinsko fotografiranje je bilo super doživetje, kot tudi oblikovanje same fotoknjige! Zelo sem vesela, da je fotoknjiga končana - se nasmehne Flóra. – Vesela sem, da sva v fotoknjigi za vedno ohranila spomine Agostona, na obdobje, ko je bil šele dva tedna star novorojenček.

CEWE fotopapir mat bo desetletja ohranjal družinske fotografije v popolni kakovosti.

CEWE FOTOKNJIGA je za naju najlepši spomin v fotografijah. Predvsem pri svojih in starih starših vidim, kako pomembno je zanje, da lahko vzamejo v svoje roke otipljivo knjigo s fotografijami svojih otrok, vnukov in sorodnikov, ki jih ne vidijo vsak dan, a so še vedno pomemben del njihovega življenja in se jih z veseljem spominjajo. V teh fotoknjigah so zgodbe, ki jih je mogoče obujati in pripovedovati znova in znova. Pri družini iz Nemčije, kjer sem delala, so deklice pripovedovale zgodbe s fotografij, kot da bi se jih spominjale, čeprav so jih poznale le iz pripovedovanj. Menim, da je to zelo lep običaj in rada bi ustvarila podobno tradicijo tudi v naši družini, nam Flóra zaupa svoje načrte.

Kvadratna CEWE FOTOKNJIGA s klasičnim mat papirjem je priročno darilo za babice in dedke, saj svoje najlepše spomine lahko kadarkoli vzamejo s seboj.