Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Trije koledarji ležijo na mizi poleg božičnih okraskov, ovojnega papirja in lučk.

Kreativne ideje

Trije naenkrat: fotokoledarji za tiste, ki so vam res pomembni

Samostojno oblikovani koledarji ne prinašajo le veselja na praznično mizo ali pod božično drevo, temveč vas iz meseca v mesec spominjajo na čudovite trenutke. Ne glede na to, ali ga listata babica in dedek, ali pa bratje in sestre - spremlja vas skozi vse leto in vas zbližuje z vašimi najdražjimi.

Želite koledar podariti drugim, vendar imate za načrtovanje le omejeno količino časa? Tukaj je namig za vas: v fotoprogramu CEWE Fotosvet oblikujte strani za dvanajst mesecev in spremenite samo sliko na naslovnici in mesec ali dva – na primer s fotografijami obdarovanca. S to metodo lahko v nekaj trenutkih oblikujete različne koledarje.

Oblikujte stenski koledar po vašem okusu

Še vedno ne veste, kako naj izgleda naslovnica vašega koledarja? Naj vam pomagamo z navdihom! Naši naslednji trije predlogi so enostavni za izvedbo.

Dodaten nasvet: strani mesecev naj bodo minimalistične in preproste, da bodo vsem zagotovo všeč. Na naslovnici uporabite bolj osebne in barvite ideje.

Velika fotografija in klipart sta osnova

CEWE koledar 2023 z družinskimi fotografijami v tonu sepije
Kliparti pod pisavo naredijo besedilo bolj berljivo. V primerih se sporočilo botri/u vrne v madežu barve.

Bi lahko bila naslovnica za botre malo bolj igriva? Postavite veliko fotografijo čez celotno naslovnico. Med kliparti boste med drugim našli barvne lise, kot je bež v našem primeru, ki služi kot ozadje za besedilo tukaj. V vzorcu sta bili uporabljeni pisavi "Chin Up Buttercup Cutecaps" in "DK Midnight Chalker". Za leto 2023 sta tudi srce in okvir kliparta, ki ju lahko najdete tudi v Program CEWE Fotosvet.

Roke oblikujejo koledar na prenosnem računalniku v fotoprogramu CEWE Fotosvet. Poleg božičnih lučk in ovojnega papirja so na mizi trije dokončani koledarji.
V fotoprogramu CEWE Fotosvet lahko oblikujete izdelek s kliparti in napisi, kot v našem primeru, lahko pa tudi preprosto uporabite naše že pripravljene predloge koledarjev.

Toni sepije in čustvene fotografije

CEWE koledar 2023 z družinskimi fotografijami v tonu sepije
Osebna naslovnica za vsakogar.

Dvanajst fotografij otrok in vnukov se vedno dotakne starih staršev. Naslovnica je lahko zelo čustvena slika. Posebna zasnova ni potrebna, barve lahko enostavno prilagajate v CEWE urejevalniku, tako da dvokliknete fotografijo, da jo odprete. Med učinki izberite filter sepija.

Za prikaz besedila in letnice uporabite spodnjo tretjino / četrtino naslovnice. V našem primeru smo uporabili pisavo "Norfolk" v različicah Narrow in Serif, izbrali smo barvo 2023 taupe/beige.

Kombinacija črno-belega in barvnega

CEWE koledar 2023 z veliko črno-belo družinsko fotografijo z rožnatimi črkami. Stara družinska fotografija je lahko odlična naslovnica za koledar.
Stara družinska fotografija je lahko odlična naslovnica za koledar.

Uporabite staro družinsko fotografijo! Skenirajte jo in položite na naslovnico – to bo lep kontrast svežim spominom, ki se skrivajo na ostalih straneh.

Če pri roki nimate stare fotografije, preprosto pretvorite trenutno sliko v starinski slog. Če želite to narediti, odprite urejevalnik fotografij CEWE in med učinki izberite črno-beli filter. S korekcijo gama lahko osvetlite sliko, dokler ne dobite želenega učinka. To tudi olajša branje besedila.

Za naš primer smo izbrali pisavi "Liebe Erika" in "Baginda Script". Polje, uporabljeno za leto, najdete v klipartu. Obarvajte besedilo v živo koralno barvo in razporedite elemente v zgornjo tretjino naslovnice.

Nasvet za naročilo

Načrtujte samo en koledar naenkrat. Ko končate, shranite svoje delo in ga uporabite kot osnovo za ustvarjanje več različic. Shranite novo urejene koledarje kot kopijo in jim dajte novo ime datoteke, da jih boste lažje našli. Ko je vsak koledar dokončan, jih dajte enega za drugim v košarico in pošljite naročilo.

Ali že poznate našo darilno embalažo za koledarje po izbiri?

Želite svoj unikaten koledar predstaviti na eleganten način? Podarite stenski koledar, skrit v visokokakovostni kremno beli embalaži. Okrasna embalaža z zlatim premazom je na voljo za A4, A3, namizne in kvadratne stenske koledarje.