Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
cops5_CFB_Moments-1_mi.jpg

Nasveti za urejanje

Živjo 2024, adijo 2023 - oblikovanje letne fotoknjige korak za korakom

Oblikujte letno fotoknjigo s predlogo

Minilo je dvanajst mesecev čudovitih trenutkov, smeha in doživetij. Teh dvanajst mesecev je bilo zagotovo posebnih, saj so bili napolnjeni z vašimi doživetji. Vabimo vas, da se ozrete nazaj in pobrskate po svojih najlepših spominih. Pomagali vam bomo z nasveti, kako oblikovati letno fotoknjigo nepozabnih trenutkov preteklega leta, po svojem okusu.

Oblikujte svojo personalizirano letno fotoknjigo:

Oblikuj

Za oblikovanje CEWE FOTOKNJIGE uporabite program CEWE Fotosvet ali spletni urejevalnik. Če svoje fotoknjige ne želite oblikovati na računalniku, lahko izdelek oblikujete tudi na telefonu ali tablici. Prenesite si mobilno aplikacijo CEWE, ki jo najdete v App Store-u ali Play Store-u.

Napolnite strani s svojimi najljubšimi trenutki

Izberite format fotoknjige, vrsto papirja in naslovnico. Nato izberite dizajn predloge z imenom "Moments". V tej predlogi lahko svojo fotoknjigo popestrite s poljubnimi sporočili. Naslednji korak je dodajanje fotografij. Kliknite gumb »Fotografije« in prenesite izbrane fotografije iz svoje naprave.

Nasvet: najprej v mapi na računalniku izberite fotografije, ki jih želite vmestiti v letno fotoknjigo. Na tak način bodo vaše fotografije pripravljene in tako boste svojo unikatno CEWE FOTOKNJIGO oblikovali hitreje. Da bo fotoknjiga čim bolj elegantna, je priporočljivo fotografije razporejati po mesecih in letnih časih, saj tudi predloga sledi tej shemi.

Edinstvenost fotoknjig

CEWE FOTOKNJIGE ne odlikujejo le številne zgodbe in fotografije, temveč tudi edinstvene možnosti oblikovanja, ki jih lahko prilagodite svojim željam. Izbrani predlogi lahko dodate okrasne kliparte in poljubno besedilo. Spomladanskim fotografijam lahko dodate cvetlične motive, jesenskim pisano listje in počitniškim fotografijam kliparte s potovanja, kot je letalo, itd.

Namig: med iskanjem klipartov lahko izberete filter, katere kliparte naj program prikaže. Primer: če iščete kliparte pomladne tematike, izberite klipart »velika noč« ali »rože«. Če želite na strani dodati imena mesecev jih lahko med kliparti poiščete s klikom na "letna knjiga".

Predloga "Moments" za oblikovanje letne fotoknjige.

Na sivem kavču leži CEWE FOTOKNJIGA. Na naslovnici je fotografija družine in naslov "Trenutki 2023". Na levi je miza s skodelicami za čaj in rastlino.

Oblikovanje fotoknjige

Po izbiri formata in ustrezne naslovnice v programu CEWE Fotosvet izberite predlogo, ki jo želite uporabiti. V našem primeru smo uporabili trdo vezavo velikega formata in predlogo "Moments". Zahvaljujoč trdim platnicam, lahko napis na naslovnici popestrite z okrasnim premazom.

Na sivem kavču leži odprta CEWE FOTOKNJIGA z več fotografijami družine in napisom "pomlad". Na levi je miza s čajnimi skodelicami in rastlino.

Oblikovanje po letnih časih

Najbolj primerno je, če si fotografije v letni fotoknjigi sledijo po vrstnem redu. Namesto da bi vse strani zapolnili s fotografijami, lahko dodate barvna ozadja glede na letni čas. To storite tako, da med kliparti v kategoriji »Oblike« izberete enobarvni pravokotnik in ga povlečete na želeno mesto v fotoknjigi. Kliknite na klipart in mu po želji spremenite barvo.

Na sivem kavču leži odprta CEWE FOTOKNJIGA z več fotografijami družine in besedo "poletje" v njej. Na levi je miza s čajnimi skodelicami in rastlino.

Barvitost različnih tem

Namesto da bi vse strani zapolnili s fotografijami, lahko kot dekorativne elemente vključite barvne oblike. Če želite to narediti, med kliparti izberite enobarvni pravokotnik iz kategorije »drugo« in ga povlecite na želeno mesto v fotoknjigi. Barvo kliparta lahko uredite v desnem meniju Barve. S klikom na spustni meni lahko izberete barvo, ki se ujema s fotografijami.

Na sivem kavču leži odprta CEWE FOTOKNJIGA z več fotografijami družine in napisom "jesen". Na levi je miza s čajnimi skodelicami in rastlino.

Barvita harmonija

Strani fotoknjige bodo izgledale še posebej harmonično, če bo slog fotografij podoben. Z desnim klikom na vstavljene fotografije se vam odpre meni v katerem najdete funkcijo "Poišči podobne fotografije". Ta funkcija v programu CEWE Fotosvet omogoča iskanje fotografij, ki se najbolj ujemajo. Fotoknjiga okrašena s kliparti, s fotografijami podobnih barv, bo še lepša in bolj elegantna. Jesenske fotografije lahko popestrite s kliparti pisanih listov, zimske pa z zlate okrasnimi kliparti.

Na sivem kavču leži odprta CEWE FOTOKNJIGA z več fotografijami družine in besedo "zima". Na levi je miza s čajnimi skodelicami in rastlino.

Nova perspektiva

Za svojo letno fotoknjigo uporabite teme, ki odraža trenutke, ki vas osrečujejo, uporabite pa lahko tako portretne fotografije kot tudi ležeče in s tem v svoji zgodbi prikažete različne perspektive. Če želite spremeniti postavitev strani, lahko to storite s klikom na vogal označbe mesta. S puščicami lahko fotografijo premikate in spremenite njeno velikost.

Priročna in hitra rešitev:

Če vam oblikovanje letne fotoknjige vzame več časa in ne želite celotne letne fotoknjige končati naenkrat, jo lahko shranite in pozneje nadaljujete tam, kjer ste končali. Svoji fotoknjigi lahko kadarkoli dodate dodatne strani in s tem razširite njeno vsebino. Uporabite lahko tudi spletni urejevalnik na naši spletni strani. Tudi tu lahko shranite svojo fotoknjigo in oblikovanje nadaljujete kadar želite.

Ženska v svetlih oblačilih sedi na svetlo sivem kavču s svojim prenosnikom. Pred njo je miza z rastlinami in svečami. Na prenosnem računalniku si lahko ogledate spletni urejevalnik s slikami dveh družin.
Svojo letno fotoknjigo lahko hitro in enostavno oblikujete preko spletne strani.

Rojstni dnevi, poroke, krst, prvi šolski dan, matura, zaključek leta, prazniki in božič. Leto 2023 je bilo polno čudovitih trenutkov in prav toliko jih čaka tudi v letu 2024. Zdaj je čas, da oblikujete svojo letno fotoknjigo preteklega leta in pričnete z zbiranjem fotografij letošnjega leta. CEWE team vam želi veliko zabave pri oblikovanju svoje letne fotoknjige in verjamemo, da boste tudi v letošnjem letu ujeli številne čudovite trenutke kot v letu 2023.