Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Roka odpira zavito škatlo za božično okrašeno mizo.

Kreativne ideje

Prijateljstvo se odvija fotografijo za fotografijo

S svojimi najdražjimi smo skupaj v dobrem in v zlu. V tem času nastane množica fotografij in posnetkov, iz katerih zlahka ustvarite unikatno božično darilo. Zložljiva knjiga, imenovana tudi leporello, zbere vaše osebne fotografije v eni škatli in je lahko ljubeče darilo vašemu najboljšemu prijatelju ali partnerju. Fotografije lahko enostavno natisnete na CEWE Fotokiosku blizu vas.

Takojšnje fotografije, karton, škarje, lepilo, ravnilo, svinčnik, škatla, samolepljiv trak in žig ležijo na mizi.
Za Leporello potrebujete takojšnje fotografije z robom v velikosti 10x15 cm.

Pripomočki za leporello

Tako se izdela

Dve roki s svinčnikom in ravnilom rišeta linijo za fotografijo na listu sivega kartona.

Prvi korak je, da s svinčnikom in ravnilom označite mesto za fotografije, pri čemer poskrbite, da je v zložljivi knjigi dovolj prostora. Priporočamo format 11 x 16 cm po listu. Koliko fotografij želite shraniti v zložljivo knjigo, je odvisno od vas.

Dve roki pregibata list kartona v cik-cak.

Da dosežete učinek harmonike, izmenično pregibajte en list naprej in drugega nazaj. Če vse prepognete na pravi način, boste dobili cik-cak motiv.

Dve roki režeta takojšnje fotografije z nožkom in ravnilom. V ozadju je vidnih več fotografij.

Odstranite bele robove, da se fotografije popolnoma prilegajo leporellu. Če želite to narediti, preprosto postavite ravnilo na fotografijo in z nožem odrežite bela območja. Primerna podloga ščiti vašo mizo pred praskami.

Dve roki lepita fotografijo dveh prijateljev na leporello.

Potem ko izrežete CEWE takojšnje fotografije na velikost, ki se prilega leporellu, je čas, da jih zalepite. Razporedite fotografije po željenem vrstnem redu in jih zalepite. Pustite dva ali tri liste prazne za okraske.

Dve roki dodajata besedilo "najboljša prijatelja" na prosto mesto.

Sedaj pride na vrsto okrasitev: na prosta mesta napišite kratka sporočila ali besede, kot je "najboljša prijatelja". Okrasni trak in bleščeče kartonsko srce dajeta zložljivi knjigi videz spominske knjige. S trakom naredite majhen jeziček na zgornjem listu, da se leporello lahko odpre.

Prilegajoča embalaža

Končan leporello leži razgrnjen na mizi.
S pravo škatlo bo vaš leporello popolnoma unikatno božično darilo.

Vaša knjiga bo potrebovala ustrezno embalažo, da bo poudarila učinek harmonike. Predlagamo škatlo, ki je nekoliko večja od leporela, da se zložene stranice enostavno izvlečejo. Zavežite škatlo z božičnim trakom in vaše unikatno darilo je pripravljeno!

Želimo vam veliko zabave v DIY!