Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Dva otroka sedita na kavču v dnevni sobi. V rokah držita odprto CEWE FOTOKNJIGO in si jo ogledujeta.

Nasveti za urejanje, predlogi za oblikovanje

»On the road« od strani do strani

Shranite svoja popotniška doživetja v CEWE FOTOKNJIGO z dizajnerskimi elementi v »outdoor« stilu

Danes tukaj, jutri tam, v zelenju ali ob vodi – na izletih ali manjših izletih v naravo lahko vidimo in doživimo marsikaj zanimivega ter se obogatimo s posebnimi doživetji. V CEWE FOTOKNJIGI lahko zelo dobro povzamete izkušnje, pridobljene med potovanjem, in vam pomaga vedno znova doživljati "občutek bivanja na prostem". S pomočjo naših nasvetov za urejanje lahko ustvarite zares poseben spomin na te trenutke.

Zaprta CEWE FOTOKNJIGA leži na omarici. Na naslovnici je nekaj fotografij, posnetih med počitnicami, z napisom "ON THE ROAD".
Zberite svoje popotniške spomine in doživetja v CEWE FOTOKNJIGI.
Oblikovanje CEWE FOTOKNJIGE

Vse je odvisno od priprave: razvrščanje fotografij

Posnetek zaslona prikazuje fotografijo programa CEWE Fotosvet kot izvorno mapo. Uredniški pogled prikazuje dve strani fotoknjige s fotografijami s počitnic.
Če ste bili med potovanjem na več krajih, priporočamo, da svoje fotografije najprej razvrstite po lokacijah.

Pri urejanju fotoknjige velja izhajati iz tega, da bo približno polovica urejanja priprava, predvsem izbor slik. Med fotografijami, posnetimi med vsakim potovanjem, vnaprej izberite svoje najljubše motive in jih razvrstite v različne mape. S tem lahko tudi ločite lokacije in poimenujete mape, na primer: "ob jezeru", "na plaži", "v gozdu". Kategorizirate lahko tudi na druge načine, na primer po datumu, dejavnostih ali skupnih izkušnjah. Nasvet:` Kasneje v fotoknjigo dodajte edinstveno barvo, ki se ujema s poglavji, ustvarjenimi med postopkom izbire, kar vam bo pomagalo še bolj organizirati dano temo.

Čudoviti majhni detajli za spomine na potovanje

Odprta CEWE FOTOKNJIGA s fotografijami posnetimi na dopustu, in majhnim izrezkom za prikolico pod njimi.
Clip-arti na temo kampiranja v traku pod sliko zagotavljajo edinstven prikaz spominov s potovanj.

Zavestno uporabljajte clip-arte, okvirje in maske v programski opremi CEWE Fotosvet! Z njimi lahko naredite svoje fotografije bolj opazne in knjigi date "outdoor" vzdušje , ki se ujema s temo. Lep detajl v traku pod sliko, ki se vrača na strani. Če bi na primer kampirali, bi to lahko bila majhna počitniška prikolica, ki teče med desetinami puščic, kot na sliki, ki jo prikazujemo. To storite tako, da preprosto nekajkrat eno zraven druge postavite puščico po svoji izbiri iz clip-arta in med njima postavite simbol kampiranja. Nasvet: Dovolj je, da dizajn uredite enkrat, le vzorec morate kopirati na druge strani.

Še posebej lepo je: v vrstici pod sliko lahko prikažete tudi napredek potovanja. Če želite to narediti, na primer postavite clip-art niza puščic na vsako stran, začenši z začetkom fotoknjige, in čez čas, na naslednjih straneh, naj se karavana po puščicah premakne nazaj.

Prebarvanje clip-artov po želji

Urejevalnik prikaže izbor barv izrezkov v programu.
Zberite svoje popotniške spomine in doživetja v CEWE FOTOKNJIGI Vsakemu posnetku lahko spremenite barvo in jo prilagodite barvi strani. Kapalko lahko uporabite celo za barvo fotografije.

Vaša foto knjiga bo še posebej prijetna, če boste pozorni na harmonične barvne kombinacije. To velja tudi za ozadja in oblikovne elemente. Vsak clip-art lahko ustvarite v edinstveni barvi po vaši izbiri. Če želite to narediti, po lepljenju kliknite »Uredi clip-art« na desni strani vmesnika za urejanje in nato meni »Barve in zrcaljenje«.

Namig: Za fotoknjigo s povsem enotnim videzom je najbolje izbirati med najlepšimi barvami lastnih fotografij. To storite tako, da kliknete na spremenjeno barvo in v izboru barv na simbol kapalke. Kazalec se spremeni v pipeto, s pomočjo katere lahko s klikom na ustrezno mesto na fotografiji izberete barvo, ki jo želite uporabiti za clip-art.

Označevanje cest in poti

Odprta CEWE FOTOKNJIGA. Na desni so fotografije, na levi je pot/lokacija tabora na podrobnem zemljevidu.
Zemljevid z označeno potjo naredi dizajn preglednejši in lažji v barvi, ki se ujema s fotoknjigo.

Z le nekaj kliki lahko svoja potovanja ali počitniške poti vstavite v CEWE FOTOKNJIGO. Pokazali vam bomo, kako:

  1. Na spletu ustvarite tako imenovano datoteko GPX - v katero vnesete podatke o poteh potovanja.
  2. Kliknite v "Načrtovalcu poti" enega za drugim na imena krajev, ki ste jih obiskali. Program samodejno izdela načrt poti.
  3. Shranite pot in jo prenesite na svoj računalnik.
  4. Kliknite gumb "Dodaj nov zemljevid" v zgornjem desnem kotu urejevalnika programske opreme CEWE Fotosvet in tam vnesite lokacije, države in regije za dopust.
  5. Nato lahko med tremi slogi clip-arta zemljevida izberete tistega, ki vam najbolj ustreza, in nato postavite grafiko.
  6. Nato pojdite v meni »Uredi« zgoraj desno in kliknite gumb »Prilepi« v oknu pod sledmi GPX.

Izbira pravega okvirja

Odprta CEWE FOTOKNJIGA prikazuje fotografije, posnete na taboru, obdane z okvirjem.
Z okvirji in clip-arti lahko naredite svojo CEWE FOTOKNJIGO še bolj ustvarjalno. Prosto uporabite trike.

Resnično oseben dizajn je mogoče ustvariti z diskretnimi okvirji in okrasnimi elementi. Vendar to zahteva nekaj ustvarjalnosti: izberite barvo iz Clip-arta, kliknite »Uredi clip-art« in nato »Brez barve«. S klikom na gumb "Dekoracija" lahko izberete okvir, katerega barvo, širino in položaj lahko poljubno določate in spreminjate. Dodajte ujemajoče se clip-arte in okrasne elemente okvirju, da ga dokončate.

Namig: Da preprečite, da bi črta šla skozi grafiko, na okvir postavite bel okvir in nanj postavite clip-art. Z desno miškino tipko kliknite clip-art in uporabite "Razporedi", da ga premaknete do konca naprej.

Osebni rokopisni učinek

Odprta CEWE FOTOKNJIGA prikazuje kolaž počitniških fotografij. Smejoči se otroci na plaži. Naslov je "Morje s slanim peskom".
"Salt Sand Sea": svoja čustva lahko še bolj izrazite s clip-arti in ročno napisanimi besedili.

Poenostavite postavitev CEWE FOTOKNJIGE s pomočjo dodatnih motov in napisov: med clip-arti in pisavami boste našli različne ročno napisane elemente, od katerih se mnogi popolnoma prilegajo tema "on the road". Dodatne brezplačne predmete lahko prenesete s klikom na modro puščico na spodnjem robu urejevalnika.

Zdaj ste na vrsti vi: zberite svoje potovalne spomine! Prijetno urejanje!

CEWE FOTOKNJIGE: veselje najdražjih je dvojno veselje

Pričnite z naslednjim projektom, ki se bo dotaknil srca