Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.

božič

"Last Minute" darila in ljubka božična presenečenja

Pri božičnih darilih običajno obstajata dve vrsti kupcev: tisti, ki vse načrtujejo vnaprej, in tisti, ki nakupe opravijo v zadnjem trenutku. Ne glede na to kam spadate vi, smo za vas pripravili ideje za čudovita darila, ki jih lahko pripravite kar sami - v obliki personaliziranih CEWE foto izdelkov.

Poleg priljubljenih CEWE FOTOKNJIG lahko v naši ponudbi zagotovo najdete primerno darilo za vsakogar - od fotografij, personaliziranih skodelic, ovitkov za telefon, personaliziranih blazin do drugih foto daril. Presenetite svoje ljubljene s posebnim in unikatnim božičnim darilom.

Božično darilo z retro fotografijo kot darilna oznaka.

Pripravite svoja darila v programu CEWE Fotosvet

Preden se podamo v svet idej božičnih daril, vam želimo predstaviti naš nagrajeni program CEWE Fotosvet. Program je do uporabnika prijazen in enostaven za uporabo, tudi za začetnike.

  • Preizkusite svojo ustvarjalnost s celotnim naborom funkcij za oblikovanje izdelkov.
  • Nasvet: oblikujte z našimi vnaprej pripravljenimi dizajni in pri tem uporabite okrasne premaze - v zlati, srebrni, rose zlati ali v brezbarvni (lak) različici.
  • Uporabite celotno paleto izdelkov, oblikovnih elementov, postavitev in grafik, ki so na voljo.
  • Oblikujte svoje projekte kjerkoli in kadarkoli, v svojem tempu.
  • Svoje fotografije lahko preprosto uvozite iz družbenih omrežij ali iz oblaka.

S pomočjo naše funkcije Oblikovanje z asistentom lahko fotoknjigo ustvarite v nekaj minutah - saj jo asistent oblikuje namesto vas. Preprosto povlecite in spustite posamezne fotografije ali celotne albume na prazno stran in nato izberite izgled, ki ga želite za svojo fotoknjigo. Postavitev svojih fotografij lahko nato spremenite po svoji želji in s tem ustvarite fotoknjigo po svojem okusu.

Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik našega programa, je le-ta prijazen do vsakogar, saj omogoča enostavno oblikovanje čudovitih in osebnih izdelkov z vašimi najljubšimi fotografijami.

Manjši formati fotoknjig

Če imate v mislih manjše božično presenečenje, je Mala kvadratna CEWE FOTOKNJIGA odlična izbira. Poleg te izbire pa bi zagotovo dodali še priročno Kvadratno CEWE FOTOKNJIGO in Kompaktno panoramo. Kljub svoji žepni velikosti omenjene fotoknjige prav tako lahko shranijo veliko vaših nepozabnih spominov!

Naše fotoknjige so na voljo tudi v obliki knjižice, tako da bodo ravno pravšnje, da jih lahko dodate kot darilo v voščilnico ali ovojnico. Zahvaljujoč njihovi velikosti in vezavi jih zlahka pošljete po pošti svojim prijateljem in sorodnikom, ki živijo v oddaljenih krajih ali državah.

CEWE FOTOKNJIGA kompaktna panorama s fotografijami s počitnic.

Ko se vrnete s počitnic, praznovanj ali drugih pomembnih dogodkov je popoln način shranjevanja teh nepozabnih trenutkov v obliki CEWE FOTOKNJIGE. Ko podarite svojim bližnjim takšno osebno darilo, s tem podarite večne spomine.

Personalizirana skodelica

Zagotovo je vsak napitek vedno okusnejši, če ga pijete iz svoje najljubše skodelice. S CEWE skodelico polno spominov je vsako jutro še lepše.

Personalizirana porcelanasta skodelica s fotografijo nasmejanega para.

Priprava božičnih daril je lahko težavno, če nimate ideje, kaj bi komu podarili, zato smo za vas pripravili CEWE ideje! Darilo, polno spominov, je vedno dobra izbira: skodelica s fotografijo je hkrati osebna in praktična – za izdelavo pa potrebujete le eno fotografijo! Za piko na i so na voljo še raznolike oblikovalske predloge, naročilo personalizirane skodelice pa vam bo vzelo le nekaj minut.

Oblikovanje koledarja

Koledar z najljubšimi fotografijami je obvezna izbira med božičnimi darili! A4 stenski koledar je na voljo v pokončnem in ležečem formatu s spiralno vezavo ali leseno obrobo. Pri oblikovanju so na voljo številne oblikovalske predloge za različne okuse. Koledar je popoln način za prikazovanje vaših najljubših fotografij, saj vas spremlja celo leto. Če oblikujete koledar za družinske člane, izberite najljubše fotografije preteklega leta, da bo končni rezultat še bolj oseben.

Če je obdarovanec kreativne narave lahko zanj oblikujete koledar, ki ima prostor namenjen za pisanje ali risanje beležk. Omislite si še barvna pisala za koledar in popolno personalizirano darilo je pripravljeno!

Kreativen, personaliziran koledar. Na mizi poleg koledarja so barvna pisala.

Personaliziran ovitek za telefon

Če ima kdo od vaših bližnjih vedno pri roki svoj mobilni telefon, potem bo personaliziran ovitek za telefon popolno darilo zanj. Naša paleta personaliziranih ovitkov je na voljo za različne modele iPhone in Samsung telefonov. Ovitek zagotavlja zaščito in eleganten videz obenem.

Personalizirani ovitki za telefon s fotografijami, kliparti in besedilom.

Personalizirani ovitki za telefon so lahko čudovito darilo, saj jih je mogoče personalizirati z dodajanjem poljubne fotografije. Ne glede na to, ali gre za skupinsko fotografijo prijateljev in družine ali vašega hišnega ljubljenčka, bo rezultat zagotovo edinstven in poseben.

Najljubši trenutki na fotografijah

Posebni trenutki si zaslužijo poseben dizajn. Presenetite z Retro fotografijami, z večnim vintage stilom – odlično darilo za vaše ljubljene. Pri oblikovanju tega darila lahko izbirate med številnimi okvirji in filtri, izdelku pa lahko dodate poljubno besedilo. Fotografije so na voljo v mat in sijaj različici, v čudoviti škatli za shranjevanje.

Najljubša blazina

Premium blazina je odlična izbira in nadvse uporabna za vsakogar. Sta se vaša prijatelja ne dolgo nazaj poročila? Ali pa imata hišnega ljubljenčka, ki ga obožujeta? Potem je blazina z ljubko skupno fotografijo odlična izbira za božično darilo.

Naše personalizirane foto blazine so izdelane s potiskom po celotni površini na obeh straneh. Čiščenje blazine je enostavno, saj je prevleko mogoče enostavno odstraniti.

Personalizirana premium blazina s fotografijo, ki vsebuje romantično fotografijo para, mehka odeja in božično drevo.

Personalizirana sestavljanka

Ali kdo izmed vaših bližnjih obožuje sestavljanke? Letos izberite unikatno in personalizirano Ravensburger sestavljanko s fotografijo po želji. Na voljo je v velikosti 500, 1000 ali 1500 koščkov. Vse kar morate storiti je, da izberete fotografijo polno spominov, ki bo krasila sestavljanko in bo popolna sprostitev za deževne dni. Presenečenje zagotovoljeno!

Če nameravate svojim najdražjim letos podariti nekaj posebnega, je edinstvena sestavljanka kreativen način, da jim s sestavljanjem fotografije razkrijete pravo presenečenje - pa naj bo to vstopnica za koncert njihove najljubše skupine ali drug dogodek, ki sledi.

Sestavljanka Ravensburger s fotografijo nasmejanega otroka v personalizirani embalaži, z božičnimi dobrotami.

Podarite osebna božična darila

Se počutite navdihnjene? Upamo, da je tako. Naj bo ta božič poseben - s personaliziranimi darili. Presenetite svoje najdražje s posebnimi darili, ki so poleg tega še osebna, unikatna in polna čudovitih spominov.