Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Na božično okrašeni mizi ležijo trije različni darilni boni.

Kreativne ideje

Kreativni namig: Takojšnji foto darilni kuponi za božič

Pobeg za konec tedna? Dan razvajanja v wellnessu? Ali potovanje v Kopenhagen? Karkoli želite podariti, lahko oblikujete na CEWE foto kiosku v vaši bližini. Preprosto natisnite svojo najljubšo fotografijo z dodanim osebnim sporočilom. To naredite tako, da na foto kiosku izberete "Fotografije z oblikovalskimi elementi" in ustvarite edinstven darilni bon, ki ga lahko le nekaj trenutkov kasneje natisnjenega že držite v rokah. Fotografijo lahko pritrdite na leseno ploščico ali z njo okrasite drugo darilo in v hipu boste dobili edinstveno presenečenje, ki bo zagotovo navdušilo.

Potrebujete:
- darilni bon, oblikovan na CEWE foto kiosku (razdelek "Fotografije z oblikovalskimi elementi")
- lesena deska
- kovinska sponka

Kreativno izkoristite svoje fotografije!
Kupon za potovanje v Kopenhagen je pritrjen na leseno ploščico in leži na božično okrašeni mizi.
Lesena ploščica in zlata sponka pričarata kuponu skandinavski pridih.

Potovanje z osebo, ki jo imamo radi, pomeni izmenjavo izkušenj, skupno ustvarjanje spominov med raziskovanjem sveta - darilo, ki si ga boste zapomnili za vedno. Idealen način, kako takšno darilo zaviti in postaviti pod božično drevesce je z darilnim bonom, ki ga oblikujete sami.

Želite v Kopenhagen? Potem trendovski skandinavski videz kot nalašč napove vaše potovanje. Format izberite v razdelku "Fotografije z oblikovalskimi elementi" neposredno na CEWE foto kiosku v najbližji poslovalnici naših partnerjev. Nato dodajte želeno fotografijo in besedilo ter z enim klikom natisnite darilni bon na visokokakovostni fotopapir. Bon preprosto pritrdite na leseno ploščico z zlato sponko.

V eni roki drži kupon s fotografijo dveh žensk, ki se objemata. Druga roka drži ročno izdelano ploščico z napisom "Za mamo".
Čas, ki ga preživimo z nekom, je eno najlepših daril. Podarite svojim najdražjim skupno dogodivščino in veselje, ki bo spremljajo to izkušnjo.

Ne glede na to, ali ga podarite kot samostojno darilo ali kot dodatek k darilu, so naše predloge darilnih bonov za takojšen natis edinstven način, kako presenetiti svoje najdražje. S številnimi možnostmi oblikovanja lahko svoj kupon prilagodite tako, da bo popolnoma ustrezal vašemu presenečenju. Izberite najustreznejšo pisavo, okrasite z različnimi klipari, na primer božičnimi pentljami, domačim pecivom in še čim.

Želimo vam veliko zabave pri načrtovanju in oblikovanju vašega presenečenja.