Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Na mizi je foto blazina, posoda za bone s trakom za fotografije in uokvirjen plakat.

Kreativni nasveti

Unikatna poročna foto darila

Kako mladoporočencema podariti denarni prispevek na oseben in kreativen način?

V današnjem času je vse bolj običajno, da gostje namesto tradicionalnih daril prispevajo denar za poroko ali medene tedne. Če želite svoj prispevek podariti na bolj izviren način kot v kuverti kot običajno, smo zbrali tri navdihujoče ideje za darila, ki jih lahko enostavno oblikujere s programom CEWE Fotosvet ali v spletnem urejevalniku.

Običajno darilo v edinstveni obliki

Na mizi je kot darilo pripravljen plakat, okrašen s papirnatimi letali, zloženimi iz denarja.
Prispevek za poročno potovanje. Edinstvena in kreativna ideja za skupno darilo večih svatov.

Želite mlademu paru podariti nekaj skupaj z ostalimi povabljenimi prijatelji? Premium poster z letvico je odlična izbira za darilo. Oblikujte velik poster velikosti 30 x 45 cm, ki bo prikazoval lokacijo, kamor se bosta mladoporočenca odpravila na medene tedne. Skupaj s prijatelji, s katerimi obdarujete, oblikujte unikatno dekoracijo in s tem poskrbite za nepozabno presenečenje. Oblikujte letala iz bankovcev in jih prilepite na plakat. Končni rezultat bo impresivno in dragoceno poročno darilo, ki bo paru zagotovo narisalo nasmeh na obraz. Poster lahko še dodatno popestrite s foto nalepkami.

Mehko in udobno darilo

Foto blazina je okrašena s pentljami in bankovci. Na blazini so fotografije para z napisom "Ljubim te za vedno."
Kreativno, osebno in praktično poročno darilo: oblikujte foto blazino z unikatnimi sporočili in jo okrasite z bankovci.

Želite podariti osebno in praktično darilo? Premium blazina je enkratna dekoracija stanovanja, poleg tega pa bo lahko popestrila marsikateri lep trenutek zaljubljenega para. Oblikujte jo sami ali izberite med našimi že pripravljenimi predlogami za oblikovanje. Blazino lahko obogatite tudi s kratkimi besedilnimi sporočili. Na blazino nato z iglo in nitjo ali darilnim trakom pritrdite zvite bankovce in vaše edinstveno foto presenečenje je pripravljeno.

Kreativna ideja polna dobrih želja

Eden od gostov položi kos papirja z majhnimi sporočili v kozarec poleg bonov. Na mizi v ozadju je mogoče videti več papirjev, trakov in drugih potrebščin za oblikovanje.
Preprosto in iskreno: s takojšnjimi fotografijami in kozarcem lahko v nekaj sekundah oblikujete edinstveno darilo.

Naša dekoracija iz kozarcev s fotografijami je odlična izbira za darilo ne samo za poroke, ampak tudi za vse druge priložnosti. Izdelate ga lahko hitro in enostavno, z nekaj bankovci pa naredite res spektakularno in kreativno darilo. Vse, kar potrebujete, je kozarec s pokrovom in foto trak s priložnosti primernimi fotografijami, ki jih lahko oblikujete in natisnete v trenutku na enem od CEWE Fotokioskov. Če oblikujete poročno darilo na foto traku zberite najlepše trenutke para. Notranjost kozarca lahko napolnite z manjšim osebnim darilom ali vanj vstavite denar ali darilne bone.

CEWE ekipa vam želi prijetno načrtovanje in oblikovanje darila ter nepozaben trenutek obdarovanja.

Inspiracija - ideje za darila

Z uporabo vaših osebnih fotografij.