Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Doppelseite im CEWE FOTOBUCH. Das Thema lautet Ostern. Für die Verzierung wurden unter anderem Ostereier verwendet.

Nasveti za čarobno velikonočno fotoknjigo

Avtor: Nico Lindner

Nekaj klipartov, par ustreznih ozadij, na vrhu pa ena ali dve maski za fotografije in vaša velikonočna CEWE FOTOKNJIGA je pripravljena. Vabimo vas, da se preizkusite v oblikovanju fotoknjige in poiščete svoj oseben in edinstven slog!

Velikonočni kliparti

Kratka sporočila, barve, ki se ujemajo z razpoloženjem, ali majhni okrasni dodatki, ki se pojavljajo na straneh fotoknjige: že odkrivanje klipartov z velikonočno tematiko je doživetje, kaj šele videti jih na straneh natisnjene fotoknjige.

Priporočamo, da prebrskate tudi po ostalih kategorijah programa CEWE Fotosvet, saj se tudi v kategorijah ljubezen, izrezki ali narava lahko skrivajo krasne ilustracije primerne za veliko noč. Kliparte enostavno z držanjem leve miškine tipke povlečete na želeno stran. Tam jih poljubno oblikujete in jim spreminjate velikost, lahko jih celo prilagodite barvni shemi vaših fotografij.

Platnica CEWE FOTOKNJIGE, družinska fotografija z masko
Z zavestno uporabo mask – recimo na platnici ali na posamezni fotografiji - bo vaša fotoknjiga še bolj impresivna

Različne maske za fotografije

Svoje fotografije lahko naredite še bolj unikatne s pomočjo mask. V izbirnem polju »Maske & okvirji« najdete številne teme, ki vam olajšajo iskanje.

Maske v trenutku dopolnijo podobo fotografij. Ena od naših klasičnih mask je na primer maska z imenom Družina oziroma "Family". Če jo potegnete na izbrano fotografijo, ta v trenutku dobila nov, moderen videz.

Jesensko ozadje

Imate občutek, da za dokončanje vaše nove CEWE FOTOKNJIGE manjka le še kakšna malenkost? Kakšno ozadje ste izbrali? Barvno ozadje takoj ustvari priložnosti primerno vzdušje, recimo velikonočno, zato je pomembno, da skrbno razmislite o tem. Zeleno ozadje naše pomladne fotoknjige ni zanimivo le zaradi barve, temveč tudi zaradi pestrega vzorca na njem.

Poenostavite si oblikovanje: ko najdete želeno ozadje, ga z enim klikom umestite na vsako stran! Če miško povlečete nad izbrano ozadje in kliknite desno miškino tipko, se prikažejo številne druge možnosti oblikovanja!

Želimo vam obilo zabave med oblikovanjem!