Stanje naročila
Iskalnik Fotokioskov
Informacije
Oddelek za pomoč uporabnikom
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.

Ustvarjalni nasveti

Osebna oglasna deska kot dekoracijski element

Izdelajte svojo oglasno desko, ki ima dovolj prostora za listke s seznami, shranjene vstopnice, voščilnice in vaše najljubše fotografije!

Samostojno oblikovana oglasna deska je vedno odličen dekoracijski element! V pisarni, predsobi ali kuhinji - <a href=«https://www.cewe.si/fotografije/fotografije-art.html«>fotografije Art</a> iz vaših posnetkov so popolne za okraševanje praznih sten, ki bodo tako videti edinstvene. Uporabljene materiale lahko popolnoma prilagodite obstoječemu stilu, izobešene fotografije lahko ob vsaki priložnosti poljubno zamenjate, pa naj bo govora o letnih časih ali prihajajoči obletnici. Na oglasni deski je vedno več kot dovolj prostora za vstopnice ali koncertne karte pa tudi za kak selfi s prijatelji, ki ga lahko takoj natisnete na <a href=«https://cewe.hu/fenykepek/cewe-azonnali-fotokidolgozas.html«>CEWE fotokiosku</a>.

Kaj potrebujete

Na mizi so Art fotografije z družinskimi motivi, kladivo, spenjač, škarje in ostali pripomočki za ročna dela.
Za izdelavo oglasne deske potrebujete fotografije ali Art fotografije in sledeč seznam pripomočkov

Potrebujete sledeče:<br><br> * Različne<a href=«https://www.cewe.si/fotografije/fotografije-art.html«>art fotografije</a> (recimo kvadratne, mini, fine art in retro fotografije)<br> * Leseni okvir (pribl. 40 x 60 x 2 cm (dolžina x širina x višina)<br> * Flis tapeta (pribl. 50 x 70 cm)<br> * Barvni material (pribl. 50 x 70 cm)<br> * Zaponka, samolepilni trak in barvni trak<br> * Spenjač, škarje, kladivo<br> * Risalni žebljički

Po korakih: samostojno izdelana oglasna deska

Oblikujte edinstvene in uporabne dekorativne elemente za vaš dom

Naročite personalizirane motive<br>Enostavno oblikovanje Art fotografij v spletnem urejevalniku ali programu CEWE Fotosvet. Z mešanjem različnih izdelkov dobite dinamičen videz na steni. Nasvet: Razpoložljivi oblikovalski elementi in barvna ozadja lepo okrasijo vaše motive, hkrati pa s temi elementi izdelane fotografije lepše optično umestite v prostor.

Tapeciranje okvirjev in prevlečenje s tkanino<br>Postavite okvir v sredino koprene tapete, zavihajte nazaj predele, ki visijo čez rob, in jo pritrdite na okvir (to je osnovna prevleka okvirja). Sedaj to ponovite z barvnim tekstilom.

Pritrditev traka okoli table<br>Trak narežite na kose dolge pribl. 55 cm. Umestite dobro pritrjene trakove v obliki romba na okvir table, nato jih s spenjačem dodatno pritrdite ob strani. Uporabite merilni trak, če želite trakove simetrično zavarovati.

Pritrjevanje trakov<br>Zabodite sponke na mesta, kjer se trakovi križajo in tako dodatno napnite in zaščitite le te.

Postavitev fotografij<br>V zadnjem koraku pa porinite fotografije za trdno oblikovane trakove in pri tem pogumno pomešajte formate med seboj. Nasvet: Napišite kratka sporočila v prazna okenca, ki se nahajajo na spodnji strani <a href=«https://www.cewe.si/fotografije/fotografije-art/retro-fotografije.html>retro fotografij</a>!

Površino lahko poljubno preoblikujete

Doživite vsak dan kak trenutek, ki ga je vredno ohraniti za vedno? Ne zadržujte se! Na oglasni deski je veliko prostora za foto izdelke, ki jih lahko poljubno menjavate!

Obešanje fotografije na steno nad pisalno mizo
Oglasna deska, ki se vedno posodablja: vse fotografije poljubno menjavate

Sestavite celotno podobo in posamezne fotografije okrasite z različnimi sponkami.<br><br>Veliko zabave vam želimo ob sestavljanju in okraševanju!